Η Mrs. Doubtfire επιστρέφει 20 χρόνια μετά!


Mπορεί να ξενίζει το ότι έχει γίνει πρόταση στον Zac Efron για τον ομώνυμο ρόλο, όμως το ιδανικό σενάριο για τους παραγωγούς περιλαμβάνει και τον Robin Williams σε ρόλο έκπληξη αλλά και τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας Chris Columbus. Ο σεναριογράφος του “Elf” David Berenbaum συμφώνησε να γράψει το σενάριο. 


Η “Mrs Doubtfire”, που είναι στο νο. 67 της λίστας της AFI με τις πιο αστείες ταινίες, διηγείται την ιστορία ενός πατέρα αντιμέτωπο με ένα διαζύγιο (Williams) ο οποίος είναι τόσο απελπισμένος από τον ελάχιστο χρόνο που περνάει με τα παιδιά του ώστε αποφασίζει να ντυθεί γυναίκα και να πιάσει δουλειά ως οικονόμος και νταντά. Η Sally Field έπαιζε την πρώην γυναίκα του και ο Pierce Brosnan το αντικείμενο του πόθου της.


Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος από το πρωτότυπο cast, εκτός του Williams, θα κληθεί να επαναλάβει το ρόλο του.Η ηθοποιός Mara Wilson που στην ταινία του 1993 υποδυόταν την μικρή Natalie Hillard συντάσσεται με εκείνους που προτιμούν το κλασικό να μένει στο παρελθόν.

Με αναρτήσεις της στο Twitter η 26χρονη ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με το sequel, ούτε και θα έχει.

«Έχω κάνει κάποιες μέτριες ταινίες αλλά ποτέ sequel. Και δεν ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω τώρα. Τα sequel είναι γενικά χάλια εκτός και αν είναι σχεδιασμένα να γυριστούν στο πλαίσιο μιας τριλογίας ή κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως η Mrs. Doubtfire τελείωσε όταν έπρεπε», έγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube