Μετά την τεράστια επιτυχία των ''Δαιμόνων'', όλοι περιμένουν την καινούργια τους παράσταση.''Οι καμπάνες του Εντελβάις'' (το φυτό Εντελβάις είναι άσπρο,μικρού μεγέθους, φυτρώνει στις Άλπεις, και το όνομα του σημαίνει ευγενές λευκό) είναι η νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα με πρωταγωνίστρια την Άννας Βίσση.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ''Pantheon Theater'' έδωσε  συνέντευξη στην kathimerini.gr όπου και ανακοίνωσε τον τίτλο της παράστασης.
 Η υπόθεση είναι κάτι παραπάνω από σκοτεινή και δεν διαδραματίζεται στην Ελλάδα. Βία, οικογενειακά δράματα, σκοτεινό παρελθόν και πολλές ατυχίες της μοίρας κορυφώνουν την παράσταση που ντύνεται από τις υπέροχες μουσικές του Νίκου Καρβέλα. Ο μουσικοσυνθέτης σε αυτή την δουλειά δεν κινείται με βάση την καθιερωμένη κλασσική μουσική αλλά έχει καταφέρει να δώσει άλλο νόημα σε αυτήν. Η παράσταση σοκάρει σε πολλά σημεία και θα αφήσει με ανοιχτό το στόμα τους θεατές καθ΄όλη την διάρκειά της, αφού είναι γεμάτη ανατροπές.
Oι «Καμπάνες του Εdelweiss» διαπραγματεύονται την ιστορία μίας μητέρας η οποία χάνει τον γιό της. Χρόνια αργότερα, μητέρα και γιος συναντιούνται ξανά κι εκείνη τον ερωτεύεται, χωρίς να γνωρίζει την ταυτότητά του...
«Δεν είναι ένα μιούζικαλ που ήρθε από έξω. Είναι από ελληνική “μαγιά” κι αυτό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον», είπε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης.
Η παράσταση θα ''ανέβει'' τον  Φεβρουάριο του 2015, με σκηνοθέτη φυσικά τον Γιάννη Κακλέα, ενώ οι οντισιόν για το ποια άτομα θα πλαισιώσουν την Άννα Βίσση, συνεχίζονται ακόμα.

1 σχόλιο:

Facebook Twitter YouTube