ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ''ΤΑΜΑΜ'' ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΤΡΙΧΕΣ'';ΕΙΝΑΙ!

http://happycity-blog.blogspot.gr/2014/10/blog-post_38.html

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Ταμάμ» με τη Μαρία Λεκάκη και τον Μανώλη Μαυροματάκη ήταν για μένα μια έκπληξη, ευχάριστη φυσικά.
Για τον Μανώλη Μαυροματάκη είχα μια επιφύλαξη για το πόσο καλός θα είναι και αν θα ταιριάξει με την Λεκάκη σαν τηλεοπτικό ζευγάρι και τελικά έκανα λάθος.
Υπάρχει εξαιρετική χημεία μεταξύ του πρωταγωνιστικού ζευγαριού και τόσο γοητευτική οικειότητα που σε μαγεύει,σε ηρεμεί και σε κάνει να χαμογελάς.
Δεν θέλω να αδικήσω τους νεαρούς ηθοποιούς, οι οποίοι είναι αρκετά καλοί και φυσικοί στο παίξιμο τους, χωρίς υπερβολές και με νόστιμα μουτράκια.
Αν και κάποιοι νομίζουν ότι ο τηλεθεατής δεν έχει κριτήριο και βλέπει ότι να' ναι, τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης -τα οποία άξιζαν- εντυπωσίασαν ακόμα και το κανάλι.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πιέρρος Ανδρακάκος
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Λεκάκη, Λίλα Μπακλέση, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Αλέξανδρος Καραδήμας, Νίκος Μαγδαληνός.

Από την άλλη οι ''Τριχες'' στο ίδιο κανάλι, κατάφεραν μόνο να απογοητεύσουν το κοινό αλλά και τον Αnt1.
Σε σχέση με όλα όσα ακούστηκαν για αυτή τη σειρά, τίποτα διαφορετικό και καινούργιο δεν είδαμε.
Η συνταγή μια από τα ίδια, υστερία, Ιταλικά τραγούδια, χαρακτήρες που βλέπεις στα τελευταία  σήριαλ (οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη, οι Δυο Ξένοι και το Κόκκινο Δωμάτιο) των Ρήγα-Αποστόλου, γρήγορα πλάνα που σε κουράζουν και ένα σενάριο χωρίς ενδιαφέρον και προσμονή για το επόμενο επεισόδιο.
Ο Μουτσινάς είναι αδιάφορος, η Βασιλική Ανδρίτσου είναι μέτρια και υπερβολική αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το φταίξιμο είναι των ηθοποιών, γιατί αν το σενάριο και η σκηνοθεσία έχουν ελλείψεις τότε τι να σου κάνει και ο πρωταγωνιστής, κάτι που δεν αφορά το κοινό γιατί πολύ απλά δεν θα καθίσεις να το αναλύσει, θα κουραστεί και θα αλλάξει κανάλι.
Για το τέλος άφησα την τοποθέτηση προϊόντων η οποία έχει παραγίνει, σε κάθε ατάκα σχεδόν ακούς για το Μικέλ, μπισκότα, αναψυκτικά....
Απορία: γιατί να δουλεύουν σε κομμωτήριο και όχι στην καφετέρια;

ΣΕΝΑΡΙΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέξανδρος Ρήγας - Δημήτρης Αποστόλου
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκος Μουτσινάς, Παύλος Κοντογιαννίδης, Αντώνης Βλοντάκης, Παρθένα Χοροζίδου, Τόνυ Δημητρίου, Σοφία Μανωλάκου, Μιράντα Ζαφειροπούλου, Χριστίνα Θεοδωροπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube