H MEG RYAN ΣΤΟ ''ΗΟW I MET YOUR DAD''

http://happycity-blog.blogspot.gr/2014/10/h-meg-ryan-w-i-met-your-dad.html

Tο CBS φαίνεται ότι αγαπά τις δοκιμασμένες συνταγές, οπότε, μετά την υπερεπιτυχημένη εννιαετία του «How I Met Your Mother», εμπιστεύεται ξανά τους παραγωγούς της σειράς για να δημιουργήσουν μια συνέχειά της από την ανάποδη: αυτή τη φορά θα είναι η Μητέρα εκείνη που θα προσπαθήσει να εξιστορήσει στα παιδιά της πώς κατάφερε να γνωριστεί με τον πατέρα τους.




Ο Bob Saget είχε επιλεχθεί για το ρόλο της φωνής του Ted, επειδή το ηχόχρωμά του ήταν ιδανικό: μιλούσε σαν ένας καθημερινός μπαμπάς, χωρίς εξάρσεις και υποκριτικά τεχνάσματα.

Όταν όμως οι σεναριακές περιστάσεις το απαιτούσαν, μπορούσε να περάσει στο κοινό κάποιο πιο βαθύ μήνυμα. Τα ίδια προσόντα φαίνεται ότι διαθέτει και η φωνή της Meg Ryan, η οποία έχει την απαραίτητη ισορροπία τρυφερότητας και απλότητας. Η σειρά θα μας συστήσει μια καινούργια πεντάδα: τη βασική πρωταγωνίστρια – τον θηλυκό Ted δηλαδή, το αφεντικό της, τον γκεϊ αδερφό της, το σύζυγό του και την «τρελή» καλύτερή της φίλη.
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα κρατάει η Greta Gerwig, η οποία έχει ήδη κερδίσει το σινεφίλ κοινό με το φρέσκο «Francis Ha» και το γουντιαλλενικό «Στη Ρώμη Με Αγάπη».
Αν το καστ καταφέρει να «δέσει» τόσο καλά όσο εκείνο του How I Met Your Mother, τότε σίγουρα η σειρά θα μας απασχολήσει γι’ αρκετά χρόνια.clickatlife.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube