ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!

http://happycity-blog.blogspot.gr/2015/03/blog-post_28.html
To ''iZombie'' είναι η σειρά του τηλεοπτικού δικτύου CW, βασισμένη σε κόμικ και όχι μόνο έχει ενδιαφέρουσα υπόθεση αλλά είναι και ξεχωριστή... 
Aν περιμένεις πάντως μια σειρά σαν το ''Walking Dead'', κάνεις λάθος.
Η πρωταγωνίστρια είναι η Liv(Rose McIver),μια φοιτήτρια ιατρικής, που γίνεται ζόμπι κατά την διάρκεια ενός πάρτι.
Για να μπορεί να έχει πρόσβαση σε φρέσκους πεντανόστιμους εγκεφάλους μετατίθεται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου, γίνεται βοηθός του ιατροδικαστή Ravi Chakrabarti (Rahul Kohli), ο οποίος είναι ο μοναδικός που γνωρίζει το μυστικό της και μάλιστα θα προσπαθήσει να την ''αλλάξει''.
Στα προσωπικά της τα πράγματα δεν είναι και ότι καλύτερο.Μη θέλοντας να ρισκάρει την ζωή του αρραβωνιαστικού της, τον χωρίζει όσο και αν τον αγαπά!

Το ξεχωριστό είναι ότι ξεπερνάς ότι είναι ζόμπι, αφενός γιατί εξωτερικά είναι σχεδόν φυσιολογική και αφετέρου γιατί κάθε φορά που τρώει έναν εγκέφαλο (που μοιάζει με γαρίδες) έχει οράματα από την ζωή του δολοφονημένου νεκρού. 
Αποφασίζει λοιπόν και ξεκινά να βοηθά τον αστυνομικό Babineaux, λύνοντας μαζί του τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις.
Το καλό είναι το βάρος πέφτει στην λύση των εγκλημάτων και ελάχιστα στο ότι η πρωταγωνίστρια είναι ζόμπι!







Η σειρά ''How to Get Away with Murder'' ξεκίνησε να προβάλλεται από το ABC στις 25 Σεπτεμβρίου του 2014, με πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Όσκαρ, Βαϊόλα Ντέιβις, η οποία υποδύεται  μια καθηγήτρια  ποινικού δικαίου στο  Πανεπιστήμιο του Μίντλετον της Φιλαδέλφειας.
Μια δολοφονία με πολλούς(;) συνενόχους, για την οποία μαθαίνουμε σιγά σιγά ανα επεισόδιο & μια δικαστική υπόθεση κάθε φορά που σε κρατάει μέχρι το τέλος.
Περιμένω από τώρα τον δεύτερο κύκλο...




To ''Σάλεμ'' είναι μια ''σκοτεινή'' δραματική σειρά, η ιστορία της οποίας λαμβάνει χώρα κατά τον 17ο αιώνα στη Μασαχουσέτη. 
Δίκες μαγισσών, αλήθειες & ψέμματα, συντηρητισμός και κρυφές αμαρτίες.Στο Σάλεμ, οι μάγισσες υπάρχουν και σίγουρα δεν είναι αυτό που δείχνουν, ή μήπως είναι; 
Άραγε ποιοι θα καταλήξουν να γίνουν οι κυνηγοί και ποιοι τα θηράματα; Αν σου αρέσει το υπερφυσικό, η αγωνία, το ρομάντζο & το δράμα, τότε αυτή θα γίνει μια από τις αγαπημένες σου σειρές.






Η πρώτη σειρά που δεν είναι ριάλιτι του E! Entertainment, είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε, 
Βασιλική!!!Μια μοντέρνα Βασιλική οικογένεια στην σημερινή εποχή. 
Ο καλός και κάπως βαρετός μπαμπάς-βασιλιάς από την μια, από την άλλη ο αδελφός του που καλοβλέπει τον θρόνο και φαίνεται ικανός για πολλά μέχρι να (αν) τα καταφέρει.
Η μαμά-Βασίλισσα είναι πανούργα και σέξυ, η κόρη λατρεύει τα ναρκωτικά, το σεξ και τον χορό στα κλαμπς, ο ένας γιος ερωτεύεται την λάθος (κατά την Βασιλομήτωρ πάντα) κοπέλα ενώ ο άλλος γιος παθαίνει από το πρώτο επεισόδιο!
Σκάνδαλα, σεξ, μυστικά, δολοπλοκίες, ροκ μουσική, ναρκωτικά χωράνε μια χαρά στο παλάτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube