H AVRIL LAVIGNE ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ''SPECIAL OLYMPICS 2015''


ην πρώτη της συναυλία μετά από σχεδόν ένα χρόνο, έδωσε η 30χρονη τραγουδίστρια η οποία εμφανίστηκε στην τελετή έναρξης των ''Special Olympics World Games 2015'' το βράδυ του Σαββάτου τραγουδώντας το νέο της τραγούδι "Fly", το οποίο αναφέρεται στην εσωτερική δύναμη και το κουράγιο.
Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε στο θρυλικό Λος Άντζελες Μεμόριαλ Κολοσέουμ, το στάδιο που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες  του 1932 και του 1984.
Η Αvril δήλωσε για το κομμάτι & το βίντεοκλιπ: «Αυτό το τραγούδι πήρε ένα άλλο νόημα για εμένα όσο ήμουν άρρωστη, κάτι που ήταν μαγικό. Ήθελα οι αθλητές να είναι οι πρωταγωνιστές του video και να περάσω το μήνυμα ότι όλοι μπορούν να ξεπεράσουν τις δοκιμασίες και όλοι μπορούν να λάμψουν».
Η εμφάνιση της ήταν υπέροχη και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου για την Lavigne, η οποία αναρρώνει από τη νόσο του Lyme.
«Κάνοντας ότι νιώθω και το αδύνατο, δυνατό καταπολέμησα την Νόσο του Lyme. Να μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια.Είμαι τόσο χαρούμενη που θα δουλέψω για τους ''Special Olympics LA 2015''. Είμαι ευγνώμων γι αυτό», έγραψε στο διαδίκτυο η ταλαντούχα Καναδή σταρ

"Το τραγούδι είναι διαθέσιμο στο iTunes και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πάνε για την ενίσχυση των ''Special Olympics 2015''.
Η Michelle Obama, η Eva Longoria, ο Colin Farrell, ο Justin Bieber, ο Michael Phelps, η Robin Roberts Maria Menounos, ο Cody Simpson,η Maria Shriver και ο Stevie Wonder ήταν κάποιοι από τους διάσημους που έδωσαν το παρών στην τελετή του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube