BRIDGET JONES’S BABY: TO ΝΕΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

https://happycity-blog.blogspot.gr/2015/10/bridget-jones.html

πρώτη ταινία της  46χρονης Ρενέ Ζελβέγκερ ως «Bridget Jones» κυκλοφόρησε το 2001 (Bridget Jones's Diary) και η δεύτερη το 2004 (Bridget Jones:The Edge of Reason) και ενώ είχε δυο υποψηφιότητες από την Ακαδημία (Bridget Jones's Diary &  Chicago) αλλά και ένα Οσκαρ το 2003 για το «Cold Mountain» .
Η  M.Τζόουνς επιστρέφει με νέα ταινία 12 χρόνια μετά, με τον Κόλιν Φερθ να είναι στο καστ, όχι όμως και τον Χιου Γκραντ (που δεν τον ενδιέφερε μια τρίτη ταινία), μαζί τους θα είναι και ο Πάτρικ Ντεμπσεϊ, ο MacDreamy από το Grey's Anatomy.
Η Universal έδωσε πριν από λίγους μήνες στη δημοσιότητα σήμερα μια φωτογραφία της Ζελβέγκερ να κρατά αγκαλιά το  ipad της, όπως έκανε παλιά η Μπρίτζετ το ημερολόγιο της.



Το «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» γράφτηκε από τη δημοσιογράφο Έλεν Φίλντινγκ, η οποία ξεκίνησε να γράφει τις περιπέτειες της Μπρίτζετ για την εφημερίδα «Independent», ενώ το βιβλίο έγινε αργότερα.


Στην πρώτη ταινία η Bridget Jones είναι μια 30χρονη γυναίκα η οποία καπνίζει πολύ, πίνει αρκετά, λέει ότι της έρθει στο κεφάλι, και φυσικά γράφει κάθε μέρα στο ημερολόγιο της.



Είναι υπάλληλος σ' έναν εκδοτικό οίκο που το αφεντικό της Daniel Cleaver αισθάνεται να της δείχνει κάποιο ενδιαφέρον, όπως και ο Mark Darcy, με την Bridget  να έχει να διαλέξει έναν από τους δυο. 
Στην δεύτερη ταινία η Bridget παραμένει μια χαριτωμένη ζουμερή κοπέλα γύρω στα 30 που ζει μόνη στο Λονδίνο και προσπαθεί να σταδιοδρομήσει ως δημοσιογράφος. Το μόνο που έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που τη συναντήσαμε, είναι η σχέση της με τον δικηγόρο Mark Darcy.


Μαζί προσπαθούν -χωρίς επιτυχία- να ταιριάξουν τις διαφορετικές προσωπικότητές τους. Όμως η Bridget εξακολουθεί να ανησυχεί για την σιλουέτα της, την στάσιμη επαγγελματική της πορεία και θέλει να καταφέρει να την πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά. Τουλάχιστον με τον Mark στο πλευρό της, το μέλλον φαίνεται ευοίωνο. Οι ισορροπίες θα ανατραπούν τη στιγμή που μια γοητευτική δικηγόρος εισβάλλει στη ζωή του Mark, ενώ ο Daniel Cleaver -παλιός εραστής και νυν συνεργάτης της Bridget- τη δελεάζει προτείνοντας ένα «επαγγελματικό» ταξίδι στην μακρινή Ταϊλάνδη. 


Η πρεμιερα του φιλμ έχει προγραμματισθεί για τις 16 Σεπτεμβρίου του 2016.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube