BEAUTY AND THE BEAST: Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ EMMA WATSON

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/05/beauty-and-beast-emma-watson.html






Disney τα τελευταία χρόνια ξαναγυρίζει διάσημες ταινίες της κινουμένων σχεδίων με πραγματικούς ηθοποιούς αυτή τη φορά. To «Beauty and the Beast» είναι μια ιστορία από τα παλιά, μια ιστορία που αξίζει να ξαναειπωθεί. Τα στούντιο της Disney κυκλοφόρησαν σήμερα το πρώτο teaser trailer της ταινίας, η πρεμιέρα της οποίας έχει προγραμματισθεί για τις 17 Μαρτίου του 2017.
Σκηνοθετημένη από τον Bill Condon και πρωταγωνιστές την Emma Watson (Belle), τον Dan Stevens (Beast), τον Luke Evans (Gaston), τον Kevin Kline (Maurice), τον Josh Gad (LeFou), Adrian Schiller (Monsieur D'Arque), Hattie Morahan (Agathe the Enchantress), Henry Garrett (King) & Harriet Jones (Queen).
 
 

Το πρώτο επίσημο πόστερ της ταινίας


 
Στο φιλμ ακούγονται και οι φωνές των Emma Thompson (Mrs. Potts), Ewan McGregor (Lumière), Ian McKellen (Cogsworth), Stanley Tucci (Cadenza), Audra McDonald (Wardrobe), Gugu Mbatha-Raw (Babette) & Nathan Mack (Chip Potts).

Στην νέα εκδοχή του Condon θ' ακούσουμε και λατρεμένα τραγούδια του Alan Menken από την ταινία κινουμένων σχεδίων του 1991 (η οποία έγινε στη συνέχεια και μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ).





 

Ποιος δεν θυμάται το βραβευμένο με Όσκαρ τραγούδι «Beauty And The Beast» της Celine Dion & του Peabo Bryson;
  






 






''Tale as old as time
 Tune as old as song
Bitter sweet and strange
Finding you can change
Learning you were wrong''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube