JANET JACKSON: Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ & ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ



https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/05/janet-jackson.html



τραγουδίστρια ανέβασε πριν ένα μήνα για τους θαυμαστές της στο Twitter, ένα βίντεο στο οποίο τους ευχαριστούσε που παρακολούθησαν τα σόου της μέχρι τώρα. Η «Unbreakable World Tour» ξεκίνησε στις 31 Αυγούστου 2015, με τις ημερομηνίες και τις πόλεις όπου θα επισκεπτόταν να αλλάζουν τακτικά, ενώ τον Δεκέμβριο ανακοίνωσε ότι η περιοδεία της στην Βόρεια Αμερική θα πρέπει να αναβληθεί, όπως και η Ευρωπαϊκή της περιοδείας στη συνέχεια, για μια χειρουργική επέμβαση, με τα δημοσιεύματα να θέλουν την Janet Jackson να πάσχει από καρκίνο.


 Δείτε ακόμη: «ΝΟ SLEΕEP»:ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΤΗΣ JANET JACKSON ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!

Η εγκυμοσύνη


 Η τραγουδίστρια του «BURNITUP!» είχε πει στο μήνυμα της στο διαδίκτυο:



«Είμαστε στο δεύτερο μέρος της περιοδείας και πράγματι υπήρξε μια ξαφνική αλλαγή. Σκέφτηκα ότι ήταν σημαντικό το γεγονός να μάθετε πρώτοι ότι ο σύζυγός μου και εγώ σχεδιάζουμε να κάνουμε οικογένειά, γι' αυτό πρόκειται να καθυστερήσουμε την περιοδεία. Σας παρακαλώ, αν μπορείτε, προσπαθήστε να καταλάβετε ότι είναι σημαντικό να το κάνω αυτό τώρα. Πρέπει να ξεκουραστώ, με τις εντολές του γιατρού. Αλλά δεν σας έχω ξεχάσει, θα συνεχίσω την περιοδεία όσο πιο σύντομα μπορώ.»

Δείτε ακόμη: H JANET EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ!



Φυσικά όλοι θεώρησαν πως η μικρή αδελφή του βασιλιά της ποπ, είναι έγκυος και τελικά είχαν δίκιο! 
Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης έγινε την Τετάρτη 4/5/16, χωρίς μέχρι στιγμής να γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες!
 




Η Janet με τα πολυπλατινένια 150.000.000 άλμπουμ, είναι παντρεμένη με τον 41χρονο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία από το Κατάρ, Wissam Al Mana από το 2012.




Το νέο της βίντεοκλιπ


Το «Dammn Baby» είναι το τρίτο σίνγκλ, από το "Unbreakable", το ενδέκατο άλμπουμ της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube