MET GALA 2016

http://happycity-blog.blogspot.gr/2016/05/met-gala-2016.html

ο Met Gala είναι το μεγαλύτερο event μόδας του κόσμου, κάτι σαν τα όσκαρ της μόδας.
Η εκδήλωση πραγματοποιηθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Metropolitan Μουσείο της Νέας Υόρκης, με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, του κινηματογράφου και της μόδας να δίνουν το παρών.
Το θέμα φέτος ήταν «Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology», την ενσωμάτωση δηλαδή της μόδας με την τεχνολογία. Οι περισσότερες κυρίες επέλεξαν φουτουριστικές δημιουργίες με την υπογραφή φυσικά των μεγαλύτερων σχεδιαστών του κόσμου!
Φέτος το εισιτήριο κόστιζε 30.000$ και το κάθε τραπέζι 275.000$, ενώ το πάρτι και η έκθεση είχαν χορηγό την Apple. Όπως καταλαβαίνεις δεν αγοράζουν όλοι το εισιτήριο τους αφού οι εταιρείες καλούν τους σταρς και η Άννα Γουίντουρ προσκαλεί πολλόυς σχεδιαστές που μπορεί να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το εισιτήριό τους. 
Πρόσβαση στο event δεν έχει όποιος απλώς μπορεί να πληρώσει τα 30.000$. Για να αναγράφεται στη λίστα των καλεσμένων το κάθε όνομα θα πρέπει πρώτα να έχει περάσει από τη λίστα αναμονής, η οποία εγκρίνεται ΠΑΝΤΑ από την Άννα Γουίντουρ! Όχι, παίζουμε...
Το happy city επέλεξε τις καλύτερες και πιο εντυπωσιακές των αγαπημενων σου σταρς!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube