Η WINONA RYDER ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ JOHNNY DEEP ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ AMBER HEARD ΠΕΡΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/06/winona-ryder-johnny-deep-amber-heard.html



Winona Ryder μίλησε στο Time Magazine για τον πρώην της Johnny Deep και όλα αυτά που ισχυρίζεται περί ξυλοδαρμού η Amber Heard. Το πιο όμορφο ζευγάρι των '90s ήταν μαζί από το 1989 έως το 1993 και μόλις πέντε μήνες μετά την γνωριμία τους αρραβωνιάστηκαν, εκείνη ήταν 17 ετών ενώ εκείνος 27. Η διαφορά της ηλικίας ήταν όπως έλεγαν ο λόγος που χώρισαν.






Η αγαπημένη ηθοποιός είπε:  «Δεν ήμουν εκεί. Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν αποκαλώ κανέναν ψεύτη. Τον γνώρισα στα 17 μου.Κοιτάξτε, αυτό ήταν πριν από πολύ καιρό, όμως ήμασταν μαζί για τέσσερα χρόνια, και ήταν μια μεγάλη σχέση για μένα. Δεν τον έχω δει ποτέ να είναι βίαιος. 






Μπορώ να μιλήσω μόνο από τη δική μου εμπειρία, η οποία ήταν εξωφρενικά διαφορετική από όσα λέγονται. Τον γνωρίζω μόνο ως έναν πραγματικά καλό, αγαπησιάρη τύπο που νοιάζεται και είναι πολύ προστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπά.»



Η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει όλο το θέμα είναι «αδιανόητο», δήλωσε η 44χρονη ηθοποιός!




Από την δική της εμπειρία μαζί του δεν πιστεύει ότι θα έκανε κάτι τόσο ακραίο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν, όπως και οι προηγούμενες αγαπημένες του Deep, η πρώτη του σύζυγος Lori Anne Allison (παντρεύτηκαν το 1983 και χώρισαν το 1985) αλλά και η πρώην σύντροφος και μητέρα των δυο παιδιών του Vanessa Paradis, με την οποία ήταν μαζί από το 1998 έως το 2012.



Το ποιος έχει δίκιο και το ποιος άδικο θα το αποφασίσει το δικαστήριο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube