Η BRITNEY SPEARS ''ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ'' ΓΙ' ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ! ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ;

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/08/britney-spears.html
Jeff Kravitz/BBMA2016/FilmMagic

ετά τους επιτυχημένους δίσκους «Baby One More Time» (1999), «Oops! I Did It Again» (2000), «Britney» (2001), «In the Zone» (2003) & Blackout (2007) ξεκίνησε μια περίοδος όπου η Britney έπαψε σιγά σιγά να είναι το ταλαντούχο κορίτσι που αγαπήσαμε. Το 2007 άλλωστε ήταν και η χρονιά που την ''σημάδεψε''.



Πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια από εκείνη την εμφάνιση της στα Mtv Video Music Awards 2007 όπου τραγούδησε playback το ''Gimme More''.

Όλος ο πλανήτης έμεινε άφωνος βλέποντας το νέο του αγαπημένο ποπ είδωλο να καταρρέει σχεδόν επί σκηνής. Ζαλισμένη, «χαμένη», ξεχνώντας πότε τα βήματα της χορογραφίας και πότε να ανοιγοκλείσει το στόμα της.



Η Britney τότε έδινε την δική της μάχη ώστε να σταματήσει  τις κακές συνήθειες από την μια και από την άλλη να ξανακερδίσει την επιμέλεια των δυο παιδιών της.




Ακολούθησαν οι σχεδόν αδιάφοροι & πανομοιότυποι δίσκοι Circus (2008), Femme Fatale (2011), Britney Jean (2013) με τις πωλήσεις να πέφτουν.

Για μια δεκαετία η Spears κάνει comeback ξανά και ξανά χωρίς επιτυχία.




Η Britney έχει ξαναβρεί την προσωπική της ισορροπία και είναι αξιέπαινη γι' αυτό, όμως τι απέγινε η σούπερ σταρ που χόρευε μέχρι και λίγα χρόνια πριν το ίδιο καλά (εντάξει υπερβάλλω)με την Janet Jackson;




Τώρα πια μετράει τα βήματα της (λες και φοβάται ότι θα πέσει), δείχνει κουρασμένη στα σόου της και τραγουδά σπάνια έως καθόλου «ζωντανά», ακόμα και στο ''Carpool Karaoke'' του James Corden, το στόμα της ανοιγόκλεινε όταν δεν γελούσε καθώς άκουγαν τα τραγούδια της!

Όσο για τις χορευτικές της ικανότητες περιορίζονται πια στο κούνημα του κεφαλιού και των μαλλιών κατά συνέπεια, στην πασαρέλα και σε δυο-τρεις άλλες κινήσεις γύρω από τον άξονα της πάντα, έχοντας χάσει το πάθος & την απίστευτη ενέργεια του παρελθόντος.




Η δικαιολογία πως δεν είναι πια δεκαεπτά χρόνων, καλύτερα να ξεχαστεί όταν η JLo στα 45 της χορεύει καλύτερα από ποτέ! Η 34χρονη σταρ δείχνει να βαριέται αυτό που κάνει, λες και είναι αγγαρεία γι ' αυτήν πια.





Πέρσι επέστρεψε -για άλλη μια φορά- με το τραγούδι «Pretty Girls» στο οποίο συνεργάστηκε με την Iggy Azalea. Ε, και; Πάλι μια από τα ίδια...




Η καταπληκτική showoman που σε χρόνο dt θα μπορούσε να συγχρονιστεί με τον MJ, εξαφανίστηκε εκείνο το βράδυ του 2007 δίνοντας τη θέση της σε μια Britney που προσπαθεί να κάνει ότι o παλιός της εαυτός χωρίς να τα καταφέρνει το ίδιο καλά.



Σε μια εποχή που κυριαρχούν η Beyonce, η Rihanna, η Taylor Swift, η JLo, η Katy Perry, η Adele και η βασίλισσα  Μadonna δεν έχει χάσει από την λάμψη της, μπορεί να επιβιώσει η Britney με την καρτουνίστικη φωνή της; Δύσκολα τα πράγματα...


Είναι αλήθεια ότι ακόμα και εκείνοι που δεν ακούν τα τραγούδια της θα ήθελαν να την ξαναδούν να θριαμβεύσει με σούπερ χορευτικά κομμάτια και απίστευτες χορογραφίες. Κάτι που μόνο με θαύμα θα συμβεί ξανά.




Τα ΜΜΕ την ''κατασπάραξαν'' είναι αλήθεια, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία για τ' ότι άφησε την ''Britney popstar'' να γίνει τόσο νωρίς ρετρό. Τουλάχιστον ο ''άνθρωπος Britney'' είναι μια χαρά.


Άραγε το comeback του 2016 με το «Glory» θα είναι το καλύτερο της; 

Η απάντηση είναι όχι. Ο νέος δίσκος είναι ο χειρότερος της και θα το διαπιστώσεις όταν και αν τον ακούσεις. Άκουσα και τα 17 κομμάτια της deluxe έκδοσης και δεν μου έμεινε για να ψιθυρίζω ούτε ένα.
Αν είναι αποτυχία; Σίγουρα είναι κατά την γνώμη μου και σε συνδυασμό με την φωνή της που είναι σαν του Τουίτι και την αδιάφορη πια σκηνική της παρουσία, το καλλιτεχνικό τέλος της Spears είναι κοντά αν δεν ασχοληθεί με την μουσική της σοβαρά.
Ας αφήσει το κούνημα του κεφαλιού και ας ετοιμαστεί από τώρα για το...''επόμενο comeback'' της.  



Ας μην ξεχνάμε οτι it's Britney, bitch και είναι...εννιάψυχη!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube