Ο «ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ» ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ FOX

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/09/fox.html



ταινία «Ο Eξορκιστής», είναι μια από τις πιο επιτυχημένες & ανατριχιαστικές της δεκαετίας του ’70 με πρωταγωνιστές τους: Ellen Burstyn (η μητέρα), ο Max von Sydow (ο ιερέας) και φυσικά την Linda Blair (η δαιμονισμένη).
Φέτος θα δούμε τον «Εξορκιστή» στην μικρή οθόνη, ως μίνι σειρά πέντε επεισοδίων, από το «FOX». Πρωταγωνιστούν: η βραβευμένη με Όσκαρ Geena Davis, ο Alfonso Herrera, ο Ben Daniels, η Brianne Howey, η Hannah Kasulka και ο Kurt Egyiawan.


Η σειρά γράφτηκε από τον Jeremy Slater (The Lazarus Effect, Fantastic Four) και είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του William Peter Blatty (που κυκλοφόρησε το '71 και πάνω στο οποίο βασίστηκε και η διάσημη ταινία).
Η νέα εκδοχή περιγράφεται ως ένα ψυχολογικό θρίλερ που ακολουθεί  δύο εντελώς διαφορετικούς άντρες που αντιμετωπίζουν την περίπτωση μιας οικογένειας που τρομοκρατείται από μια δαιμονική παρουσία.



Από το τρέιλερ  φαίνεται να έχει κάποιο ενδιαφέρον η σειρά όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να πλησιάσει τον φόβο & την ανατριχίλα που μας προκαλούσε το αρχικό φιλμ. 

Η πρεμιέρα θα γίνει αύριο 23/9/16 από το «FOX».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube