Η MARIAH CAREY ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ SINGLE! ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕ;

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/10/mariah-carey-single-james-packer.html



πως αναφέρει το «womansday.com.au» ο δισεκατομμυριούχος James Packer χώρισε την Mimi. Wow! Aυτό σίγουρα δεν το περίμενε κανείς. Τον χωρισμό επιβεβαίωσαν και πρόσωπα από το περιβάλλον του ζευγαριού. Οι δυο τους ήταν αρραβωνιασμένοι από τον περασμένο Ιανουάριο μετά από ένα χρόνο σχέσης και ένα διάστημα φιλίας. 

Δείτε ακόμη: ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ MARIAH'S WORLD


Ο 49χρονος Packer δεν άντεξε κάποια πράγματα στην 46χρονη Μariah Carey και αποφάσισε να δώσει τέλος στην σχέση τους, λίγο πριν τον γάμο. Τι έφταιξε; 
Αν και αρχικά το φταίξιμο το έριχναν σ' εκείνον, τα πράγματα άλλαξαν στην συνέχεια, με την μια μια πλευρά να κατηγορεί την άλλη.

Μέχρι τώρα οι εκδοχές είναι οι παρακάτω:

Οι απίστευτες σπατάλες της, το ότι η ντίβα της ποπ ήθελε να δείξει στο κοινό την προσωπική τους ζωή στο ριάλιτι «Mariah's World» (που θα προβληθεί από το «E!»), ενώ ο Packer ήταν απρόθυμος να συμμετάσχει σ' όλο αυτό αλλά και το γεγονός ότι εκείνη αφιέρωνε μεγάλο μέρος του χρόνου της για το μίνι ντοκιμαντέρ.


Δείτε ακόμη: Η MARIAH CAREY ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΤΟΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ!


«Ο James είναι αρκετά γενναιόδωρος αλλά η Mariah πήγε το πράγμα σε άλλο επίπεδο» είπε στενός τους φίλος.

Πριν από μήνες η Mariah αρνήθηκε να παραστεί στα 50ά γενέθλια της αδερφής του James στο Σίδνεϊ, προκαλώντας μεγάλη ένταση στην οικογένεια  με την παρολίγον πεθερά της, Ros Packer, να μην θέλει να την δει στα μάτια της. 
Υπάρχουν και φήμες για έναν απίστευτο καυγά του ζευγαριού στην Ελλάδα όπου η σταρ βρήκε παρηγοριά του χορευτή της Bryan Tanaka!

 

Δείτε ακόμη: ΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΙΤΣΑ Η MARIAH CAREY 

Ο James έχει ζητήσει στήριξη από την πρώτη σύζυγό του, σχεδιάστρια μόδας Jodhi Meares, ενώ η Mariah, τον ελεύθερο χρόνο της αυτές της ημέρες λόγω Χάλοουιν τον περνάει με τον πρώην σύζυγό της (χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2014), Nick Cannon (ο οποίος ακόμα είναι καψούρης μαζί της απ΄ ότι λένε) και τα 5χρονα διδυμάκια τους.


Δείτε ακόμη: Η MARIAH CAREY ΕΓΙΝΕ 46! ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ & ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ






Πριν λίγο καιρό λένε πως η Μimi πέταξε το λαπτοπ του Packer από το παράθυρο γιατί έπαιζε τραγούδι της Beyonce!
Είναι πασίγνωστο ότι θέλει να ακούγονται μόνο τραγούδια της από σπίτι μέχρι το σκάφος. Ο
Cannon είχε δηλώσει πολλές φορές ότι του άρεσε ν' ακούει την μουσική της και ειδικά το «Hero»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube