Ο TOM CRUISE ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «THE MUMMY»! ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/12/tom-cruise-mummy.html

Universal μετά από αρκετές ταινίες με μούμιες, επαναφέρει να θέμα στην μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise αυτή τη φορά.
 Στο φιλμ θα δούμε 54χρονο σταρ σε μια νέα περιπέτεια να προσπαθεί (για άλλη μια φορά) να σώσει τον κόσμο από την αρχαία πριγκίπισσα Ahmanet (Σοφία Μπουτέλα), η οποία βρισκόταν θαμμένη κάτω από τη γη μίας αφιλόξενης ερήμου και όταν ξυπνήσει, θα θελήσει να εκπληρώσει το πεπρωμένο της το οποίο στερήθηκε με άδικο τρόπο, προκαλώντας τον τρόμο στην ανθρωπότητα.
Ναι, σωστά κατάλαβες, θα γίνει κάτι ανατρεπτικό, η Μούμια δεν θα είναι ο Imhotep, αλλά γυναίκα!



Το πρώτο τρέιλερ του «The Mummy» δεν είναι καθόλου κακό.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2017 με πρωταγωνιστές τους: Τom Cruise, Russell Crowe, Jake Johnson, Courtney B. Vance, Sofia Boutella και Annabelle Wallis.
Σκηνοθεσία: Alex Kurtzman
Σενάριο: Jon Spaihts και Christopher McQuarrie




Το συγκεκριμένο φιλμ είναι το πρώτο του ''Universal Monster cinematic universe'' από το οποίο θα δούμε και τα The Wolfman, The Invisible Man, Bride of Frankenstein & Van Helsing, όπου τα γυρίσματα τους έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όλες οι ταινίες του είδους βασίζονται στην θρυλική ταινία τρόμου του 1932 ''Η Μούμια'' με τον Boris Karloff στον ρόλο του αρχαίου Αιγύπτιου ιερέα Imhotep, ο οποίος ανασταίνεται και ψάχνει τη χαμένη του αγάπη, πιστεύοντας ότι έχει μετενσαρκωθεί στο σώμα μίας άλλης κοπέλας.
Τη δεκαετία του 1940, προέκυψαν τέσσερις ανεπίσημες ''συνεχειες'' ενώ αργότερα, το Βρετανικό στούντιο ''Hammer Film Productions'' βασίστηκε στο αρχικό θέμα ετοιμάζοντας τέσσερις ταινίες (1959 - 1971). Και οι Μούμιες δεν σταμάτησαν εκεί, όπως θα γνωρίζεις.
Στα τέλη της δεκαετίας του '90, το αρχαίο πλάσμα επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστές τους: Rachel Weisz, Brendan Fraser, John Hannah, Kevin J. O'Connor και Arnold Vosloo.
Η ταινία ''The Mummy'' του 1999 έσκισε στο box office, κάνοντας εισπράξεις που έφτασαν τα 415.900.000$. Το 2001 προβλήθηκε το sequel ''The Mummy Returns'' με το ίδιο βασικό καστ και εισπράξεις 433.000.000$. Το 2002 βγήκε στις αίθουσες το prequel ''The Scorpion King'' (165.300.000$ εισπράξεις) και το 2008 το sequel The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (401.100.000$εισπράξεις). 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube