WESTWORLD: ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ 2ΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ HBO



ο πρώτο teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν του «Westworld», κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του ''Comic-Con'' που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Σαν Ντιέγκο.
H επιτυχημένη σειρά του HBO, αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς, αγαπήθηκε από το κοινό & τους κριτικούς, ενώ είναι υποψήφια για 22 βραβεία Εμμυ. 


Οι δημιουργοί της Αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας είναι ο Jonathan Nolan και η Lisa Joy, ενώ το σενάριο βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 1973, που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Μάικλ Κράιτον και σε μικρότερο βαθμό στο sequel Futureworld του 1976. Ο Nolan και η Joy υπηρετούν ως εξέχοντες παραγωγοί μαζί με τον J. J. Abrams, τον Bryan Burk και τον Jerry Weintraub, ενώ ο Νόλαν σκηνοθέτησε το πιλοτικό επεισόδιο. Ο πρώτος κύκλος της σειράς αποτελείται από 10 επεισόδια.



Η σειρά παρουσιάζει μια ομάδα επιστημόνων που δημιουργεί τεχνητούς ανθρώπους που τοποθετούνται και ζουν σ' ένα θεματικό πάρκο αναψυχής με θέμα την Άγρια Δύση, το Westworld. Τα όντα αυτά, οι λεγόμενοι "Οικοδεσπότες", δεν γνωρίζουν πως η ζωή τους είναι προγραμματισμένη από τρίτους. Στο Westworld πηγαίνουν πλούσιοι πελάτες με την ονομασία "Νεοφερμένοι" (γνωστοί και ως "Επισκέπτες"), οι οποίοι όντας άτρωτοι, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στο πάρκο, χωρίς να έχουν το φόβο της δολοφονίας τους από τους Οικοδεσπότες.

Ο δεύτερος κύκλος, θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα κάπου μέσα στο 2018 και αν κρίνουμε από τις πρώτες αυτές εικόνες, η επανάσταση των ρομπότ έχει ήδη ξεκινήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube