H CHER ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΤΟ «CHIQUITITA» ΓΙΑ ΤΗ UNICEF


H 73χρονη θρυλική ηθοποιός και τραγουδίστρια, διασκευάζει στα Ισπανικά  το κλασικό χιτ των ΑΒΒΑ, «Chiquitita». Πριν δυο χρόνια (το 2018) το είχε τραγουδήσει στα Αγγλικά για τον δίσκο με διασκευές των ΑΒΒΑ, «Dancing Queen». Ο δίσκος κυκλοφόρησε λίγους μήνες μετά τη συμμέτοχη της στην ταινία «Mamma Mia: Here We Go Again!», που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά.

Αυτή τη φορά ερμηνεύει (με την ιδιαίτερη και υπέροχη φωνή της) την Ισπανική εκδοχή του «Chiquitita» και τα έσοδα από την κυκλοφορία θα δοθούν στην UNICEF (United Nations Children’s Fund), κάτι που είχε συμβεί το 1979 όταν η Σουηδική ποπ μπάντα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το κομμάτι. Μετά την εκτέλεση του τραγουδιού σε μια εκδήλωση για τη UNICEF είχαν δεσμευτεί να δωρίσουν το ήμισυ των δικαιωμάτων. Αργότερα όλα τα μέλη της μπάντας συμφώνησαν στο να δωρίσουν τελικά ολόκληρο το ποσό στην φιλανθρωπική οργάνωση.




«Όταν όλα άλλαξαν στον κόσμο, ήθελα να βοηθήσω. Φαινόταν σαν αυτή να είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω. Θαυμάζω εδώ και πολύ καιρό τη UNICEF, ειδικά για τη δουλειά τους στην εκπαίδευση νέων γυναικών. Η ηθοποιός Audrey Hepburn ήταν η ηρωίδα μου και ήμουν τόσο περήφανη όταν έγινε η πρώτη τους Πρέσβειρα Καλής Θέλησης το 1988. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να δώσουμε προτεραιότητα σε κάθε παιδί σε όλο τον κόσμο σαν να ήταν δικό μας», είπε η Cher αναφέρει.




 Αυτό είναι το πρώτο σινγκλ στα Ισπανικά που κυκλοφόρησε ποτέ η βραβευμενη με Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, με Όσκαρ, Emmy, 4 Χρυσές Σφαίρες, ένα βραβείο από το φεστιβάλ των Καννών, Σερ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube