HALLOWEEN KILLS: O ΜΑΙΚ ΜΑΙΕΡΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

To «Halloween Kills» είναι το σίκουελ της ταινίας του 2018 «Halloween» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν και θα κάνει πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Οκτωβρίου 2021. 

Η Τζέιμι Λι Κέρτις επιστρέφει (για εβδομη φορά) φυσικά στον ρόλο της Λόρι Στρόουντ και μαζί της και οι Τζούντι Γκρίαρ, Αντι Μάτιτσακ, Γουίλ Πάτον, Νικ Κάστλ και ο Τζέιμς Τζουντ Κόρτνεϊ στον ρόλο του κατά συρροή δολοφόνου Μάικ Μάιερς. 

Στη νέα ταινία θα δούμε και ηθοποιούς από προηγούμενες ταινίες, όπως την Κάιλ Ρίτσαντς στον ρόλο της Λίντσεϊ, το κορίτσι που η Ανι κάνει μπέιμπι-σίττινγκ στην ταινία του 1978, ο Αντονι Μάικλ Χολ στον ρόλο του Τόμι, του αγοριού που Λόρι έκανε μπέιμπι-σίττινγκ, ο Τσάρλς Σάιφερς επιστρέφει στον ρόλο του Σερίφη Λι Μπράκετ, η Νάνσι Στίβενς επιστρέφει στον ρόλο της Μάριον Τσέιμπερς και ο Ρόμπερτ Λόνγκστριτ θα παίξει τον ρόλο του Λόνι, του αγοριού που κάνει bullying στον Τόμι στην ταινία του ’78. Ενδιαφέρον ακούγεται.. 

 Το σενάριο του sequel υπογράφουν οι Scott Teems, Danny McBride και David Gordon Green. Μαζί με την Curtis συμπρωταγωνιστούν οι: Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Thomas Mann, Kyle Richards και Anthony Michael Hall. 

 Το 'Halloween Kills' θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου 2021 στους κινηματογράφους και το τρίτο κεφάλαιο, 'Halloween Ends', στις 14 Οκτωβρίου 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου