ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE

Η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο σίκουελ των Ghostbusters. Tο «Ghostbusters: Afterlife», μετά από κάποιες αναβολές λόγω πανδημίας, είναι πλέον έτοιμο για την πρεμιέρα του στην Αμερική στις 11 Νοεμβρίου 2021.
Στο trailer βλέπουμε εκτός από τη φωτογραφία των θρυλικών «Ghostbusters» και ηχητικό αρχειακό υλικό με τις φωνές τους να εξηγούν τις «υπηρεσίες τους» και στο τέλος τον Πολ Ραντ να καλεί τον αριθμό τους και ν' απαντά ο Νταν Ακροϊντ: «έχουμε κλείσει». 

Τη νέα ταινία των Ghostbusters σκηνοθετεί ο Jason Reitman και θα πρωταγωνιστούν επίσης οι Carrie Coon, Finn Wolfhard και McKenna Grace, ως μια single μητέρα που μετακομίζει με τα παιδιά της σε μια ήσυχη κωμόπολη, όπου το παρελθόν θα συναντηθεί με το μέλλον, καθώς σύντομα αποκαλύπτεται η σύνδεση που υπάρχει με τους αυθεντικούς κυνηγούς φαντασμάτων και την κληρονομιά που άφησε ο παππούς των παιδιών. 

Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε ξανά τους Bill Murray, Ernie Hudson, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver και Annie Potts. Δυστυχώς όμως από την ομάδα θα λείπει ο Harold Ramis που έφυγε από τη ζωή το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube