ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΡΙΜΕΙΚ ΤΗΣ ''ΑΡΑΧΝΟΦΟΒΙΑΣ''

Άλλο ένα ριμέικ βρίσκεται στα σκαριά, πρόκειται γι αυτό της 'Αραχνοφοβίας' σε σκηνοθεσία και σε σενάριο του Κρίστοφερ Λάντον (Happy Death Day, Freaky, Paranormal Activity, Disturbia) σε παραγωγή της Amblin Entertainment και των Τζέιμς Γουάν και Φρανκ Μάρσαλ.

Ο Λάντον σε ανάρτηση του έγραψε: «είμαι είτε ο πιο ικανός είτε ο χειρότερος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά, αφού ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΙΣ ΑΡΑΧΝΕΣ. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με την Amblin και τον Τζέιμς Γουάν».

Το ριμέικ βρίσκεται σε αρχικά στάδια παραγωγής, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποιο καστ ή μια ημερομηνία κυκλοφορίας της. 




Η ταινία τρόμου με στοιχεία κωμωδίας κυκλοφόρησε το 1990 και με προϋπολογισμό 22 εκ. δολλάριων έφερε στα ταμεια 55 εκ.

Σκηνοθέτης ήταν ο Frank Marshall και το σενάριο των Don Jakoby και Wesley Strick, με πρωταγωνιστές τους Jeff Daniels, Julian Sands, Harley Jane Kozak και John Goodman. Σύμφωνα με το σενάριο στις απομακρυσμένες ζούγκλες της Βενεζουέλας μια ομάδα επιστημόνων ανακαλύπτει ένα νέο είδος αράχνης και ένας από τους επιστήμονες δηλητηριάζεται θανάσιμα από το τσίμπημα μιας εξ αυτών και η αράχνη που τον σκότωσε ταξιδεύει κρυμμένη στο φέρετρό του μέχρι τις ΗΠΑ. Εκεί θα καταλήξει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Καλιφόρνια όπου θα ζευγαρώσει με μια ντόπια αράχνη γεννώντας απογόνους με θανατηφόρες τάσεις. Στην ίδια πόλη έχει προσφάτως μετακομίσει ο γιατρός Ross Jennings με την οικογένειά του όπου και αναζητά εργασία. 

 Οι θάνατοι από το τσίμπημα αναστατώνουν τη μικρή πόλη και ακόμα περισσότερο τη ζωή του Dr. Jennings αφού οι νεκροί ήταν ασθενείς που είχε εξετάσει ο ίδιος νωρίτερα. Ο Dr. Jennings θα οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι οι θάνατοι προήλθαν από τσίμπημα αράχνης και αμέσως θα έρθει σε επαφή με τους επιστήμονες που ανακάλυψαν αυτό το είδος στη Βενεζουέλα.

Έτσι ο γιατρός, οι επιστήμονες, ο σερίφης της πόλης και ένας εξολοθρευτής εντόμων ενώνουν τις δυνάμεις τους αναζητώντας τη φωλιά των αραχνών προτού είναι αργά για τους κατοίκους της πόλης. Καλογυρισμένη ταινία με τρομακτικές σκηνές που μπορεί να σε ''στοιχειώσουν'', αλλά και με κωμικές στιγμές χωρίς να γίνεται ποτέ γελοία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου