ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ; ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ (;), ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΓΟΥΣΤΟ, ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ;


Το κορίτσι του κυρίου 76χρονου Δ.Κοντομηνά, η 26χρονη Κ.Σπυροπούλου είναι τελειόφοιτη της Φιλοσοφικής, μιλάει γαλλικά και γερμανικά, παίζει βιολί, τρελαίνεται για τη γυμναστική λατρεύει τις σοκολάτες, κάτι που φαίνεται, και τα επώνυμα ρούχα. Σύμφωνα με τα παλιότερα γραφόμενα της εφημερίδας Espresso, η Κωνσταντίνα "Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο άντρα. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να μπορεί να την κάνει ευτυχισμένη και να νιώθει πλήρης δίπλα του".

Το 1988, η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην Ρόδο και λίγα χρόνια μετά άφησε το νησί για να σπουδάσει στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Η μητέρα της είναι γιατρός και ο πατέρας της επιχειρηματίας στο κοσμικό νησί.


Η 25χρονη τηλεπερσόνα μπορεί να ήρθε στην Αθήνα πριν από μερικά χρόνια για σπουδές, όμως την κέρδισε ο λαμπερός χώρος της μόδας. Και αυτό, όπως φάνηκε στη συνέχεια, ήταν μόνο η αρχή.

Η Κωνσταντίνα γράφτηκε στη σχολή της Κρίστυ Κρανά και μέχρι σήμερα συνεργάζεται στενά μαζί της τόσο για φωτογραφήσεις σε editorial μόδας όσο και για διάφορα διαφημιστικά σποτ. Την παρθενική της εμφάνιση στο μόντελινγκ την έκανε το 2007, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό «Miss Europe Face», όπου αναδείχτηκε νικήτρια. Οι μετοχές της ανέβηκαν μετά από τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας...

Αν και πολλοί υπολόγιζαν ότι θα κατέβαινε άνετα στην αρένα της ομορφιάς διεκδικώντας έναν από τους μεγάλους τίτλους ομορφιάς στα καλλιστεία, εκείνη προτίμησε να τους διαψεύσει συνεχίζοντας τις τηλεοπτικές διαφημίσεις. Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στον Alpha έχοντας τον ρόλο του μοντέλου στη στήλη του μακιγιάζ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Παράλληλα όμως, επειδή είναι κορίτσι που θέλει να έχει την ανεξαρτησία του και να μπορεί να κυνηγήσει άνετα το όνειρο, εργαζόταν ως υποδοχή στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς.

Τον Σεπτέμβρη του 2012, βρίσκεται στην εκπομπή ''Μες στην καλή χαρά'' της Ναταλίας Γερμανού όπου η Ευαγγελία Αραβανή (της οποίας πήρε την θέση η Σπυροπουλου), η μαγείρισσα, ο σκηνοθέτης, και η αρχισυντάκτρια αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον!

Η Νανά Παλαιτσάκη είπε πως όταν τελειωνε η εκπομπη ανεβαινε στο κοντρολ και αν τα πλανα της ηταν λιγοτερα απο αυτα της Ναταλιας γινοταν ΧΑΜΟΣ!!!

Από προπέρσι που συμμετείχε στην εκπομπή της η Ελένη την είχε συμπαθήσει. Ετσι δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει αποθανατίσει στο γυμναστήριο, σε εξόδους τους  στα σινεμά του 75χρονου Δ.Κοντομηνα με τον οποίο διατηρεί σχέση, αλλά και σε εστιατόρια!

Εξώφυλλα, πρωτοσέλιδα, εμφανίσεις σε εκδηλώσεις με ρούχα και παπούτσια που κοστίζουν μια περιουσία, χλιδάτες διακοπές αλλά και κάτι που δεν είχε υπολογίσει η πολύ σκληρή κριτική.

Το μόνο που έχουμε να θυμόμαστε από εκείνη είναι η διαφήμιση της Cosmote (σ.σ. η πρώτη φορά που την είδαμε με μπικίνι) και μια φωτογράφηση της στο Maxim το 2009 (σ.σ. η πρώτη και τελευταία φορά που την είδαμε σέξι).
Το ''Hello'' της αφιέρωσε 8σέλιδό , στο κτήμα του Κοντομηνά φυσικά!

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία πια, διακοπές στις Μαλδίβες, χλιδή, αγένεια προς τους συνεργάτες και υπεροψία μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο...


Η Κωνσταντίνα λατρευει τους κορυφαίους διεθνείς σχεδιαστές μόδας και σε κάθε της εμφάνιση και επιλέγει να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις επενδύοντας πολλά χρήματα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

 Της αρέσει πολύ η μόδα και δεν την νοιάζει το πόσο κοστίζει καθετί!
 Christian Louboutin γόβες αξίας 425 ευρώ, Tory Burch τσάντα αξίας 670 ευρώ, παπούτσια αξίας  790 ευρώ, Valentino, πανάκριβες γόβες Jimmy Choo, πέδιλά Giuseppe Zanotti από δέρμα κροκόδειλου και γούνα από mink 860 ευρώ, αληθινές γούνες, ακριβά φορέματα,ζώνες Hermes ανω των 500 ευρώ και πανωφόρια Coco Chanel αθλητικά 600€!

Θα μου πεις και τι σε νοιάζει εσένα, δουλεύει και τα αγοράζει!
Μα πόσα παίρνει που έχει την άνεση να ζει σε μονοκατοικία με τερααααστιο κήπο στην Γλυφάδα, ταξίδια στο εξωτερικό σε ακριβά ξενοδοχεία, πανάκριβα ρούχα, παπούτσια και τσάντες που δεν δικαιολογούν τον πιθανό μισθό της.

 Είναι γελοίο όμως που το παίζει το κορίτσι της διπλανής πόρτας (βίλας φυσικά όχι διαμερίσματος) και σκεφτόταν τα εισιτήρια για να έρθει η μάνα της στην Αθήνα από την Ρόδο!
Μπούρδεςς, μπούρδες, μπούρδες... το σπίτι είναι του Κοντομηνα και αυτός έχει αναλάβει τα έξοδα της και δεκτό από την στιγμή που είναι το κορίτσι του ( ανακατεύτηκα)!

Αφου έκανε την ''πρακτική'' της και έπαιξε με τα νευρα των συνεργατών της και όχι μόνο, από την νέα σεζόν η αδίστακτη, φιλόδοξη, γεροντολάγνα Κωνσταντίνα Κοντομηνά Σπυροπούλου θα είναι και ΕΠΙΣΗΜΑ πια Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η   Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Τ Ρ Ι Α του καναλιού του 76χρονου αγαπημένου της...










































1 σχόλιο:

Facebook Twitter YouTube