ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥΣ;




Φέτος οι περσινές οικοδέσποινες του ''Μες στην καλή χαρα'' βρίσκονται ''απεναντι'' στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.Ποια ήταν όμως η νικήτρια σε αυτή την πρώτη μάχη τηλεθέασης;
Το κορίτσι του Δ.Κοντομηνα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» βρέθηκε στην πρώτη θέση με ποσοστό 17,4% στο σύνολο τηλεθέασης από τις 10 έως τις 14,00 ενώ στο δυναμικό κοινό 15-44 σημείωσε 18,3%.

 Η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» με την Κατερίνα Καραβάτου & τον Κρατερό Κατσούλη στο γενικό σύνολο κατάφερε να σημειώσει 9,3% και μόλις 7,3% στο νεανικό κοινό.
Μην ξεχνάμε όμως πως το «Ε» δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και είναι ακόμα νωρίς για να βγουν συμπεράσματα.

Εγώ προτίμησα την παρέα της Καραβάτου & του Kρατερού οι οποίοι μαζί με την Λαφαζανη και τον Μακαλια είχαν χημεία, χιούμορ και μια οικειότητα που σ'έκανε να μείνεις μαζί τους.

Είδα και λίγα αποσπάσματα από την εκπομπή της Σπυροπουλου και όχι μόνο βαρέθηκα αλλά και κουραστικά, η φωνή της που σου τρυπάει τ' αυτιά, το άγχος,η ένταση και το ότι πολλές φορές έμενε με το στόμα ανοιχτό είτε γιατί την ''καπέλωναν'' είτε γιατί δεν ήξερε τι να πει.
Δεν έχει την δυναμική της παρουσιάστριας με πειρα εκτός και αν το μόνο που την νοιάζει είναι το όνομα της να υπάρχει πρώτο.
Είναι μια παρέα που θυμίζει πρωινή εκπομπή της δεκαετίας του '90, με αυθόρμητες ατάκες όπως  «έβγαλα τα παπούτσια μου γιατί η σκάλα ήταν επικίνδυνη», «βάλαμε πιάνο να ακούμε μουσικές και να κάνουμε διαγωνισμούς» και ενώ έχει το θέμα μπροστά της, κάνει ερωτήσεις απορημένη γιατί νομίζει ότι είναι χαριτωμένο, αλλά είναι γελοίο να είναι υπεύθυνη-και καλά- και να κάνει ότι δεν ξέρει.

Μπορεί η Κατερίνα Καραβάτου να έκανε 10%, σκέψου όμως ότι το έκανε σε ένα κανάλι χωρίς προηγούμενη επιτυχία σε αντίστοιχη ζώνη, είναι πραγματικό θαύμα γιατί με lead in 3% μια χαρά τα πήγε και σίγουρα θα τα πάνε και καλύτερα.
Η Σπυροπούλου είναι ολοφάνερο πια πως αν τα είχε με τον παππού δεν θα την έπαιρναν ούτε σε τηλεμαρκετινγκ,  στις συνεντεύξεις σε κάνει να σε παίρνει ο ύπνος και ενώ το πρόσωπο μπορεί να έχει ενδιαφέρον σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις κανάλι.
Είναι και οι τέσσερις του ''Σπιτι μου, σπιτάκι μου'' τα πρόσωπα που με κουράζουν και με πιάνει πονοκέφαλος και μόνο που τους ακούω, το ζητούμενο είναι να περνάει καλά ο τηλεθεατής και όχι η Σπυροπούλου,πάντως σε σχέση με τα περσινά 30άρια έπεσε στο κακό για πρεμιέρα 18%.
Αρα ποια είναι η πραγματική νικήτρια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube