H LADY GAGA ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΘΕΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ



Η Lady Gaga έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στον τερματικό σταθμό των ιδιωτικών πτήσεων, λίγο μετά τις 7 μ.μ.. Η Mother Monster «αποζημίωσε» τους φωτορεπόρτερ που είχαν στρατοπεδεύσει στην είσοδο του αεροδρομίου για να την δουν με ένα μικρό σόου. Tο ενδιαφέρον για την εκκεντρική ερμηνεύτρια είναι μεγάλο και χαρακτηριστικό είναι ότι από νωρίς το μεσημέρι αμέτρητοι φωτορεπόρτερ είχαν περικυκλώσει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια στο Σύνταγμα, όπου η ίδια θα διαμείνει.






 Με το χρόνο να κυλάει αντίστροφα για την άφιξη της στη χώρα μας, η Lady Gaga έγραψε τα πρώτα μηνύματά της για τους Έλληνες θαυμαστές της στο στο Twitter.
«Αναχωρούμε για Ελλάδα σήμερα για την εμφάνισή μας στο Ολυμπιακό Στάδιο! Είμαι πανέτοιμη!», έγραψε, μεταξύ άλλων, στο λογαριασμό της η 28χρονη ποπ σταρ, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τον ενθουσιασμό της για την πρώτη συναυλία της επί ελληνικούς εδάφους.
Θα εμφανιστεί την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του ΟΑΚΑ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εκκεντρική τραγουδίστρια θα καταφθάσει το απόγευμα της Τετάρτης και ώρα 18.45 στο αεροδρόμιο του «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο αναμένεται να κατακλυστεί από τους φαν της, «τα τερατάκια» της όπως τους αποκαλεί.
Όπως έγινε γνωστό, οι εργασίες για το στήσιμο της σκηνής, της «Χοντρή Κυρία», όπως ονομάζεται, έχουν ήδη ξεκινήσει. Η σκηνή ήρθε στην Αθήνα από την Γερμανία τη Δευτέρα, με 14 νταλίκες και 30 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό να την συνοδεύουν.
Έχει πλάτος 50 μέτρα, ύψος επταώροφης οικοδομής (21 μέτρα), βάθος 31 μέτρα και έκταση 2.000 τετραγωνικών μέτρων. Πάνω της θα στηθούν δύο γιγαντοοθόνες LED και 30 τόνοι ηχητικών, φωτιστικών και μηχανημάτων για ειδικά εφέ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube