H ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ LADY GAGA ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


 Music, fashion, dance, party! H συναυλία της Lady Gaga στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας τελείωσε.
Η τραγουδίστρια αναχώρησε από το ξενοδοχείο της στις 7.30 το απόγευμα, φορώντας ένα λευκό φόρεμα που θύμιζε αρχαιοελληνικό ένδυμα και μια τιάρα στο κεφάλι της.
Η σκηνή που στήθηκε στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία ονομάζεται «Fat Lady», δηλαδή «Παχιά Κυρία», και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31μ., το ύψος 21μ., και όλη μαζί καλύπτει χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων, ακόμα τοποθετήθηκαν δύο γιγαντοοθόνες LED, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ, από μόνα τους ζυγίζουν περίπου 30 τόνους.
Η συναυλία, με τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ντουμπάι.
Η Μοther Monster έκανε συνολικά 14 αλλαγές ρούχων, όπως χρωματιστές περούκες, σέξυ κορμάκια, εντυπωσιακά φτερά και στολή χταποδιού. Κατάφερε να ξεσηκώσει τα ''μικρά τερατάκια'' με τις επιτυχίες της και την απίστευτη ενέργεια της, φάνηκε να ενθουσιάστηκε με την συναυλία της στην Αθήνα,όπως και φανς της φυσικά.
«Περίμενα τόσο καιρό να βρεθώ εδώ. Να σταθώ μπροστά σας και να σας πω είμαι η Lady Gaga! Εσείς έχετε εμπνεύσει αιώνες τώρα την τέχνη παγκόσμια. Εσείς είστε τα πάντα. Η ιστορία, η δημιουργία η τέχνη! Πρέπει να σας εξυμνούμε! Πρέπει να σας εξομολογηθώ κάτι Αθήνα... Ξέχασα να κάνω μανικιούρ!». Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε το ελληνικό κοινό στο σόου της η Lady Gaga και η σκηνή γέμισε κομφετί και μπουρμπουλήθρες, ενώ αποκάλυψε ότι έφαγε σούπα με αυγολέμονο. Μέχρι στιγμής σε κάθε ευκαιρία μιλάει στα ελληνικά και φωνάζει «Σας αγαπώ Ελλάδα, θέλω να σας δω να χορεύετε».
Σύμφωνα με το toratora.gr κατά την διάρκεια της συναυλίας ένας φαν της έβαλε το μπουφάν του κι εκείνη το έβγαλε κι ένας άλλος που της έδωσε ένα γράμμα κι εκείνη του ζήτησε να πάει στα παρασκήνια. Η συναυλία ολοκληρώθηκε στις 11 και 15 περίπου, με την Gaga να φεύγει, να δέχεται το μπιζάρισμα του κοινού και να ξαναβγαίνει για ένα δεκάλεπτο.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube