ΤΟ «ΜΥ ΝUMBER ONE» ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

http://happycity-blog.blogspot.gr/2015/05/umber-one.html

έκα χρόνια πριν η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε στον διαγωνισμό της Eurovision με τον «Μy number one», το τραγούδι βγήκε πρώτο με ποσοστό 49% και με 230 βαθμούς!
Φέτος η Eurovision συμπληρώνει 60 χρόνια και στην ψηφοφορία του BBC Radio 2 για το καλύτερο τραγούδι που έχει κερδίσει από την αρχή του διαγωνισμού, η Έλενα είναι η μεγάλη νικήτρια της ψηφοφορίας του κοινού!

To τραγούδι έχει κάνει δυο ρεκόρ: 1) Ήταν το μοναδικό τραγούδι που είχε ψηφιστεί με 10 δωδεκάρια μέχρι το 2009 που το ρεκόρ το έσπασε το «Fairytale» με 16, ενώ το «Euphoria» 2012 κατάφερε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ με 18 δωδεκάρια!
2)Σημείωσε κατά μέσο όρο μόλις 6,05 βαθμούς ανα κριτική επιτροπή, το χαμηλότερο μέσο όρο για τραγούδι που κέρδισε. Αυτό το ρεκόρ που κατείχε προηγουμένως η Γιουγκοσλαβία το 1989 με το τραγούδι "Rock Me", και στη συνέχεια το έσπασε το Αζερμπαϊτζάν το 2011 με το «Running Scared», από τους Ell & Nikki.
 To «Μy number one» τα πήγε πολυ καλα και στα charts του Billboard καταφέρνωντας να φτασει στο  Billboard Hot Dance Club Play Chart στην θέση νούμερο 8 & στην θέση νούμερο 25 του Billboard Hot Dance Singles Sales!
To κοινό του διαγωνισμου αγαπάει το «Μy number one» και σε αναλογες ψηφοφοριες με του BBC Radio 2 κερδίζει μια εξαιρετική θέση ως ένα από τα καλύτερα τραγουδια!

You're my lover, undercover
You're my secret passion and I have no other!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube