ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ME TA GREMLINS;


πάρχει άραγε κάποιος που δεν έχει τα Gremlins; Μάλλον όχι. Τα νέα είναι καλά και θα τα ξαναδούμε κάποια στιγμή στην μεγάλη οθόνη.O πρωταγωνιστής των δυο κωμωδιών τρόμου {Gremlins (1984) &  Gremlins 2: The New Batch (1990)} Zach Galligan δήλωσε ότι θα υπάρξει και τρίτη ταινία με τα αγαπημένα άτακτα πλασματάκια.


Ο 51χρονος πια Galligan θα υποδυθεί(;) για άλλη μια φορά τον Billy Peltzer και όπως δήλωσε πριν λίγες ημέρες, στην νέα ταινία θα δούμε τους χαρακτήρες 25-30 χρόνια μετά την δεύτερη ταινία.


Ο Zach Galligan δήλωσε: «Ορκίζομαι στη ζωή μου, ότι δεν ξέρω αν θα είμαι ή όχι σε αυτήν, αλλά νομίζω ότι είναι πιθανό να συμβεί δεδομένου ότι είμαι ένας από τους λίγους ανθρώπους που παρέμειναν από την πρώτη ταινία.»


Ο ηθοποιός σε γενικές γραμμές είπε πως δεν πρόκειται να ξαναδούμε remake της πρώτης ταινίας -η οποία έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Chris Columbus (σκηνοθέτης) και όπως έχει πει, όσο είναι ζωντανός δεν πρόκειται να την ξαναγυρίσει- αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα θα συμβεί αυτό που έγινε  με το «Jurassic World», που η ιστορία συνεχίστηκε αρκετά χρόνια αργότερα από την τελευταία.


Ελπίζω ο αξιαγάπητος Gizmo με τα διαβολικά & πλακατζίδικα Gremlins να μην αργήσουν πολύ να επιστρέψουν στην μεγάλη οθόνη κάνοντας τα πάντα για άλλη μια φορά μπάχαλο...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube