Η JULIA ROBERTS, Η JENNIFER ANISTON, Ο JASON SUDEIKIS & Η KATE HUDSON ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «MOTHER'S DAY»


ετά τις τεράστιες κινηματογραφικές επιτυχίες «Pretty Woman» (463.4εκ. εισπράξεις) και «Runaway Bride» (309.4εκ. εισπράξεις) ο σκηνοθέτης Γκάρι Μάρσαλ (Pretty Woman, Frankie and Johnny, Runaway Bride,Georgia Rule, Valentine's Day, New Year's Eve, Beaches, The Princess Diaries and The Princess Diaries 2: Royal Engagement), συνεργάζεται και πάλι με την Τζούλια Ρόμπερτς.


Στη νέα του ταινία, «Mother's Day», πρωταγωνιστούν και άλλα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ,  η Τζένιφερ Άνιστον,  η Κέιτ Χάντσον και ο Τζέισον Σουντέικις.


Ο σκηνοθέτης των μεγάλων (ρομαντικών κυρίως) επιτυχιών έχει συνεργαστεί ξανά με τους πρωταγωνιστές της ταινίας. Με τη Τζένιφερ Άνιστον στην «Οικογένεια Μίλερ» & στο «Αφεντικά για Σκότωμα», όπως και με τον Τζέισον Σουντέικις στην ίδια ταινία.
Με την Τζούλια Ρόμπερτς έκανε φυσικά τη μεγάλη επιτυχία «Pretty Woman»(1990), που εκτόξευσε την καριέρα της, και την έφερε μέχρι τα Όσκαρ, αλλά και στην ταινία «Η Νύφη το 'Σκασε»(1999) που «έσκισε» στα ταμεία φέρνοντας κοντά για  δευτερη φορά το λατρεμένο (και απόλυτα ταιριαστό) κινηματογραφικό ζευγάρι Ρόμπερτς - Γκιρ!

Η Roberts θα είναι η Miranda, μια παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής που δεν έχει δικά της παιδιά (ή έτσι νομίζουμε τουλάχιστον), η Aniston θα υποδυθεί τη Sandy, μια πρόσφατα χωρισμένη γυναίκα με δύο γιους που ψάχνει να βρει για την αγάπη, ενώ η  Hudson θα είναι η Jesse, μια μαμά που επιδιώκει να βελτιώσει τη σχέση με τη μητέρα της. Ο Jason Sudeikis θα παίξει τον «μαμάκια» που τα φτιάχνει με τη Sandy.

Η πρεμιέρα του φίλμ «Mother's Day» έχει προγραμματιστεί για τις 29 Απριλίου 2016, μία εβδομάδα πριν την...«Γιορτή της Μητέρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube