OΙ 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ SUPER BOWL


ο Super Bowl είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής με πάνω από 115 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν την ετήσια διοργάνωση του Αμερικανικού ποδοσφαίρου.
Κατά τη διάρκεια του «Super Bowl», όλοι οι επιχειρηματικοί κολοσσοί κάνουν τα πάντα για ν' αγοράσουν τηλεοπτικό χρόνο 30 δευτερολέπτων, πληρώνοντας πολλά εκατομμύρια δολάρια, ώστε να διαφημιστεί το προϊόν τους.
Οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών στο ημίχρονο του τελικού από το 1967 μέχρι το 1990 δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον καθώς το μόνο που κατάφερναν ήταν να κάνουν το κοινό να βαριέται.



Όλα άλλαξαν το 1991 με τους σούπερ σταρς New Kids on the Block να δίνουν στο κοινό μια μικρή γεύση για την εκπληκτική συνέχεια που θα ακολουθούσε, με τις εμφανίσεις να γίνονται όλο και πιο φαντασμαγορικές.
Το 1993 ο Βασιλιάς της ποπ, άλλαξε μια και καλή τον τρόπο με τον οποίο στήνονταν τα σόου.
Μέχρι και σήμερα έχουν εμφανιστεί τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας με τις παραστάσεις τους να είναι μεγαλειώδεις!




Έχουν τραγουδήσει ονόματα όπως: οι New Kids on the Block, η Gloria Estefan, ο Michael Jackson, η Diana Ross, ο  Stevie Wonder, ο Phil Collins, η Christina Aguilera, ο Enrique Iglesias, η Toni Braxton,  οι Aerosmith, οι 'N Sync, η Britney Spears, η Mary J. Blige,  η Shania Twain, οι No Doubt, ο  Sting, η  Janet Jackson, οι The Rolling Stones, ο  Prince, ο  Bruce Springsteen, η  Madonna, η Beyoncé σόλο αλλά και με τις άλλες δυο Destiny's Child, Bruno Mars, Red Hot Chili Peppers, η  Katy Perry, ο Lenny Kravitz!









New Kids On The Block, 1991



Janet Jackson and Justin Timberlake, 2004


Michael Jackson, 1993


Madonna, M.I.A., and Nicki Minaj, 2012


Katy Perry and Missy Elliott, 2015


Beyoncé & Destiny's Child, 2013


Bruno Mars & Red Hot Chili Peppers, 2014



Phil Collins, Christina Aquilera, Enrique Iglesias, Tony Braxton, 2000


Bruce Springsteen, 2009



The Rolling Stones, 2006



Aerosmith, ’NSYNC, Britney Spears, Mary J. Blige, & Nelly, 2001


Prince, 2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube