Η ALICIA VIKANDER ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ LARA CROFT


http://happycity-blog.blogspot.gr/2016/04/alicia-vikander-lara-croft.html



ν και αρκετοί ήθελαν την Daisy Ridley από το Star Wars, να η διάδοχος της Angelina Jolie στην κινηματογραφική εκδοχή της Λάρα Κροφτ, τελικά τον ρόλο πήρε η Alicia Vikander. Με μια σύντομη ανακοίνωση τα στούντιο MGM και GK Films ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα για την επιστροφή της δυναμικής ηρωίδας στην μεγάλη οθόνη.



Η 28χρονη Σουηδέζα έχει περισσότερα κοινά με την Jolie απ' όσα φαντάζεσαι. Λίγο πριν κλείσει τα τριάντα: κέρδισε το Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου (για το φίλμ «Το κορίτσι από τη Δανία» του Τομ Χούπερ) όπως και η Αντζελίνα Τζολί για το «Girl Interrupted», έκανε σχέση με τον Μάικλ Φασμπέντερ (έναν από τους πιο όμορφους και περιζήτητους εργένηδες της κινηματογραφικής βιομηχανίας), όπως και η Αντζελίνα με τον Μπραντ Πιτ και τέλος κέρδισε το ρόλο της Κροφτ στην ταινία «Tomb Raider» όπως είχε κάνει η Τζολί! 

 


Το 2015 η Alicia Vikander πρωταγωνίστησε  σε τρεις μεγάλες επιτυχίες, στο «Ex Machina», στο «Burnt», στο «The Man from U.N.C.L.E.», στο «Κορίτσι από τη Δανία».



Ας επιστρέψουμε όμως στην επιστροφή της Lara Croft. Το πρώτο φιλμ ήταν το «Lara Croft: Tomb Raider», που προβλήθηκε το καλοκαίρι του 2001, με προϋπολογισμό 115.000.000$ και εισπράξεις γύρω στα 274.000.000$, ενώ η δεύτερη ταινία «Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life», προβλήθηκε το καλοκαίρι του 2003, με προϋπολογισμό 95.000.000$ και εισπράξεις 156.500.000$.



Κάτι μου λέει πως η Α.Vikander θα τα πάει ακόμα καλύτερα από την Angelina, πριν όμως τη δούμε στο reboot του φίλμ «Τomb Raider» σε σκηνοθεσία Roar Uthaug, θα την απολαύσουμε στις ταινίες «The Light Between Oceans» με τον Μάικλ Φασμπέντερ, στο «Tulip Fever» του Τζάστιν Τσάντγουικ, στο «Jason Bourne» αλλά και στο «Submergence» του Βιμ Βέντερς, μαζί με τον Τζέιμς ΜακΑβοϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube