Η KRISTEN STEWART ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΩΝ ROLLING STONES

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/12/kristen-stewart-rolling-stones.html

ο "Ride 'Em on Down" είναι το νέο βίντεο των λατρεμένων Rolling Stones και δόθηκε στη δημοσιεύτηκε χθες, μια μέρα πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, με την Kristen Stewart να είναι η πρωταγωνίστρια.
Η Stewart με εμφάνιση εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90, οδηγεί μια μπλε Ford Mustang του '60 στο Λος Άντζελες και γλείφει ένα γλειφιτζούρι στο ίδιο χρώμα! Μπλε είναι τα χείλη & η γλώσσα του διάσημου λογοτύπου τους στο εξώφυλλο του δίσκου.
Η ταλαντούχα ηθοποιός και το αυτοκίνητο της θα επιβιώσουν από την επερχόμενη αποκάλυψη, κάνοντας πράγματα που κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα έκανε αν βρισκόταν στη θέση της: χορεύει βάζοντας βενζίνη, οδηγεί απερίσκεπτα, απειλεί έναν ανατριχιαστικό τύπο μ' ένα λοστό, και το σημαντικότερο, ακούει τους Rolling Stones

Το ''Blue & Lonesome'' είναι το 25ο στούντιο άλμπουμ της καριέρας τους και περιλαμβάνει τις διασκευές των αγαπημένων τους blues κομματιών. 

Το "Ride 'Em on Down" είναι το δεύτερο σινγκλ του δίσκου. Πρώτο σινγκλ ήταν το ''Little Walter'', που κυκλοφόρησε στις 6 Οκτωβρίου, ενώ σε δυο κομμάτια παίζει κιθάρα ο Eric Clapton, ο οποίος ηχογραφούσε στο ίδιο στούντιο τον δικό του δίσκο και όταν του ζητήθηκε αν θέλει να παίξει εκείνος δέχτηκε.

Η μεγαλύτερη ροκ εντ ρολ μπάντα στον κόσμο, είναι πάντα εδώ για να μας φτιάχνει τη διάθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube