AMERICAN CRIME STORY: VERSACE: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ



θες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης μίνι σειράς του FX ''American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace''. 




To σενάριο είναι βασισμένο στο βιβλίο της Maureen Orth, ''Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History''(1999).
Στη σειρά των 10 επεισοδίων πρωταγωνιστούν οι: Édgar Ramirez, Ricky Martin, Penelope Cruz και Darren Criss. Tα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην έπαυλη που σκοτώθηκε ο διάσημος σχεδιαστής.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου 2018.





Στις 24 Ιουλίου του 1997, ο 27χρονος Andrew Cunanan πυροβόλησε και σκότωσε τον Τζιάνι Βερσάτσε έξω από το σπίτι του στο Μαϊάμι. Ο σχεδιαστής επέστρεφε εκείνη την ώρα από το μαγαζί, απ' όπου είχε αγοράσει τον καφέ και τις εφημερίδες του. Έβαλε το κλειδί στην εξώπορτα, για να ανοίξει και τότε ο Cunanan που τον ακολουθούσε για αρκετή ώρα, στάθηκε πίσω του, σήκωσε το όπλο που κρατούσε και πυροβόλησε δύο φορές.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά τη δολοφονία δεν υπήρξε κίνητρο.
Ο 27χρονος Cunanan αυτοπυροβολήθηκε σε ένα κοντινό πλωτό σπίτι οκτώ ημέρες αφού είχε ρίξει νεκρό τον σχεδιαστή. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι ο Cunanan είχε γνωρίσει τον Βερσάτσε, είπαν οι αστυνομικοί μετά τις έρευνες.
Αν και η υπόθεση ''Τζιάνι Βερσάτσε'' είχε μπει στο συρτάρι, σύμφωνα με το βιβλίο του ''Giuseppe Di Bella'', καθηγητή και πρώην μέλους της μαφίας της Καλαβρίας (γνωστή και ως N'drangheta), ο Βερσάτσε φέρεται να σκοτώθηκε για τα χρέη που είχε στους Νονούς. 


Αυτό είναι το πρώτο τρειλερ της μινι σειράς:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube