MΑΘΕ ΤΗΝ ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΠΕΤΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ


Oλόκληρος ο υλικός κόσμος επηρεάζεται από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης.
Αυτά τα τέσσερα στοιχεία είναι η γη, το νερό, ο αέρας και η φωτιά που περιέχονται με την μορφή της ενέργειας μέσα σε όλους τους κρυστάλλους και τους ημιπολύτιμους λίθους. Οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι έχουν άμεση σχέση με τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.
Σχηματίζονται κάτω από μεγάλη πίεση ενέργειας και περιέχουν συμπυκνωμένη ποσότητα πλανητικής ενέργειας, η οποία όταν έρχεται σ’ επαφή με το ανθρώπινο σώμα, λόγω της θερμότητας που εκπέμπει αυτό, βοηθά τους ημιπολύτιμους λίθους ν’ αποδεσμεύσουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Σημαντικός παράγοντας στην επιλογή της κατάλληλης πέτρας είναι και το χρώμα το οποίο παρέχει τις δικές του ευεργετικές ιδιότητες.
Κριός
Αυτό είναι το πρώτο σημείο του ζωδιακού κύκλου και συνδέεται με τα νέα ξεκινήματα. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον αστερισμό λέγεται ότι είναι ενθουσιώδη, περιπετειώδη, δυναμικά, με χιούμορ και συμπόνια. Μπορούν όμως να εκφράσουν εγωισμό, υπεροψία, μη ανεκτικότητα, επιπολαιότητα και ανυπομονησία.
Τυχερή πέτρα: καρνεόλη, αχάτης, ίασπις, αιματίτης, ρουμπίνι.
Ταύρος
Το δεύτερο σημείο του ζωδιακού σχετίζεται με την υλική ευχαρίστηση. Άτομα που είναι ήρεμα, υπομονετικά, αξιόπιστα, πιστά, στοργικά, φιλόδοξα, αλλά και επιρρεπή σε ζήλια, τεμπελιά, ακαμψία.
Τυχερή πέτρα: ροζ χαλαζίας, καρνεόλη, jade, κυανίτης, σελενίτης, ροδονίτης.
Δίδυμοι
Η τρίτη ένδειξη στο ζωδιακό και συνδέεται με τη νεότητα και τη μεταβλητότητα. Οι δίδυμοι θεωρούνται κοινωνικοί, προσαρμοστικοί, πολυμήχανοι, ελκυστικοί, ελεύθεροι, έξυπνοι και φιλικοί καθώς επίσης και νευρικοί, ασυνεπής, ανώριμοι και λίγο τεμπέληδες.
Τυχερή πέτρα: κιτρίνης, jade, χαουλίτης, μάτι τίγρης, αχάτης.
Καρκίνος
Το τέταρτο ζώδιο και συνδέεται με την οικογένεια και την οικογενειακή ζωή. Τα καρκινάκια λέγεται ότι έχουν έναν καλό, συναισθηματικό, ρομαντικό χαρακτήρα. Διαθέτουν φαντασία αλλά και πειθώ. Είναι όμως και επιρρεπή σε κυκλοθυμικές τάσεις, υπερευαισθησία, προσκόλληση και κατάθλιψη.
Τυχερή πέτρα: φεγγαρόπετρα, καρνεόλη, οπάλιο.
Λέων
Το πέμπτο ζώδιο και συνδεδεμένο με τη γενναιοδωρία και τη φιλοξενία. Τα άτομα του ζωδίου είναι αξιόπιστα και τίμια, εργατικά, φιλόδοξα και ενθουσιώδη. Είναι όμως και επιρρεπή στην φυγή και τον ανταγωνισμό.
Τυχερή πέτρα: μάτι τίγρης, χρυσόλιθος, κιτρίνης, οπάλιο, αχάτης.
Παρθένος
Το έκτο σημείο του ζωδιακού και συνδέεται με την καθαρότητα και την υπηρεσία. Τα άτομα αυτού του ζωδίου λέγεται ότι έχουν έναν εκλεπτυσμένο, αναλυτικό, ελεγχόμενο και ταπεινό χαρακτήρα αλλά είναι επίσης επιρρεπή στην τελειομανία, την αυστηρή κριτική, ψυχρότητα και υποχονδρία.
Τυχερή πέτρα: αχάτης, αμέθυστος, φεγγαρόπετρα, οπάλιο, χαλαζίας.
Ζυγός
Το έβδομο ζώδιο και συνδέεται με τη δικαιοσύνη. Άτομα ευχάριστα, έξυπνα, γοητευτικά, χαρισματικά, εξωστρεφή, δίκαια, κοινωνικά, ήπια, αλλά επίσης και πιεστικά, ανυπόμονα,αναποφάσιστα. 
Τυχερή πέτρα: οπάλιο, καρνεόλη, κιτρίνη, αβεντουρίνη, jade, φεγγαρόπετρα, ροζ χαλαζίας, τουρμαλίνη.
Σκορπιός
Το όγδοο ζώδιο και συνδέεται με ένταση, πάθος και δύναμη. Άτομα με περίπλοκη, σύνθετη αναλυτική σκέψη, συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί, συγκροτημένοι, μυστικιστές και ερωτικοί αλλά και εσωστρεφείς, μυστικοπαθείς, ζηλιάρηδες, σκληροί και πονηροί.
Τυχερή πέτρα: ουνακίτης, φεγγαρόπετρα, αχάτης, κιτρίνης, οψιδιανός, οπάλιο.
Τοξότης
Το ένατο ζώδιο και συνδέεται με τα ταξίδια και την επέκταση. Τα άτομα αυτού του ζωδίου είναι ευθύς, δυναμικοί, ευφυής, ηθικοί, γενναιόδωροι, δημιουργικοί, αλλά επίσης είναι και παρορμητικοί, ανυπόμονοι, ριψοκίνδυνοι, και ανώριμοι.
Τυχερή πέτρα: αχάτης, αμέθυστος, λάπις λάζουλη, τουρμαλίνη, τυρκουάζ, σοδάλιθος.
Αιγόκερως  
Το δέκατο ζώδιο που συνδέεται με τη σκληρή δουλειά και τις επιχειρήσεις. Τα άτομα αυτού του ζωδίου είναι φιλόδοξα, ταπεινά, υπεύθυνα, σταθερά, αξιόπιστα, εύστροφα, διορατικά και επίμονα αλλά επίσης είναι και ψυχροί, συντηρητικοί και υλιστές.
Τυχερή πέτρα: οψιδιανός, αμέθυστος, μάτι τίγρης, φθορίτης, τουρμαλίνη
Υδροχόος
Το ενδέκατο ζώδιο και συνδέεται με τις μελλοντικές ιδέες και το ασυνήθιστο. Τα άτομα αυτού του ζωδίου είναι ελεύθερα, ανεξάρτητα, ιδεαλιστές και ανθρωπιστές. Είναι όμως και ονειροπόλοι, παρορμητικοί, με τάση να διαστρεβλώνουν την αλήθεια.
Τυχερή πέτρα: αμέθυστος, λευκός χαλαζίας, φεγγαρόπετρα, τυρκουάζ, αιματίτης.
Ιχθύς
Το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο και συνδέεται με τα ανθρώπινα συναισθήματα. Άτομα υπομονετικά, ονειροπόλα, ρομαντικά, με χιούμορ, γενναιόδωρα, στοργικά, αλλά και επιρρεπή σε υπερβολές, παθητικότητα, υπερευαισθησία, αστάθεια.
Τυχερή πέτρα: αμέθυστος, αχάτης, φθορίτης, φεγγαρόπετρα, ροζ χαλαζίας, τυρκουάζ.




alicorodo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube