ΕΡχεταΙ το ΤζουράΣικ ΠΑρκ 4!

Η τέταρτη συνέχεια του Τζουράσικ Παρκ είναι κάτι που συζητιέται πολύ καιρό,
Η τέταρτη συνέχεια του Τζουράσικ Παρκ είναι κάτι που συζητιέται πολύ καιρό, τελευταία όμως ο Steven Spielberg αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για τα σχέδιά του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως θα είναι ο παραγωγός αλλά όχι ο σκηνοθέτης. Αυτό δεν προκάλεσε μεγάλη έκπληξη γιατί ήδη είχε εγκαταλείψει τη σκηνοθεσία μετά τη δεύτερη συνέχεια της σειράς την οποία στο τρίτο ανέλαβε ο Joe Johnston.
Ο Johnston απεκάλυψε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για να αναλάβει και την τέταρτη συνέχεια το σενάριο της οποίας έχει ανατεθεί στον Mark Protosevich που έχει γράψει και το σενάριο του Thor. Όσο για το τί να περιμένουμε από το τέταρτο Jurassic Park ο σκηνοθέτης είπε: “Το πιο σημαντικό είναι πως [με το 4] ξεκινά μια νέα τριλογία που θα έχει διαφορετική κατεύθυνση, εντελώς διαφορετική, πολύ συναρπαστική και εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχετε δει. Ξεκινά με την ιστορία της πρώτης τριλογίας αλλά μετά αλλάζει εντελώς κατεύθυνση. Αυτά μόνο μπορώ να σας πω.”
Μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι οριστικό για το καστ, όμως τα ονόματα των κύριων πρωταγωνιστών, δηλαδή του Sam Neill, του Jeff Goldblum, της Laura Dern και του Richard Attenborough ακούγονται πως θα επιστρέψουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube