http://happycity-blog.blogspot.gr/2013/10/15.html

1)Μην πετάς τον καφέ που περισσεύει από την καφετιέρα, να τον αδειάζεις στην παγοθηκη για να τον χρησιμοποιήσεις την επόμενη φορά!


2)Οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την σκόνη του καφέ για να κάνουν πίλινγκ στο σώμα.


3) Βάλε σε ένα μπολ τον καφέ για να εξαφανίσεις τις μυρωδιές από την κουζίνα και το ψυγείο.


4)Απαλλαγείτε από τις επίμονες μυρωδιές στα χέρια μετά το μαγείρεμα ξέπλυνοντας τα με καφέ.


5)Ο καφές μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό σκευών, όπως κατσαρόλες και τηγάνια τα οποία έχουν λίπη - απλά να είστε προσεκτικοί στα ανοιχτόχρωμα σκεύη που θα μπορούσαν να βάψουν.


6)Μειώστε την κυτταρίτιδα με αυτό το εύκολο τέχνασμα: Να αναμίξετε ζεστό καφέ με οποιοδήποτε λάδι για μασάζ και τρίψτε το δέρμα. Η καφεΐνη (ένα συστατικό που βρίσκεται σε πολλές κρέμες για το δέρμα) μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.


7) Διώξτε τα έντομα (κυρίως μυρμήγκια και γυμνοσάλιαγκες) ψεκάζοντας με καφέ οπουδήποτε έχετε πρόβλημα & θέλετε να τα κρατήσετε μακρυά, για τα κουνούπια βάλτε τον καφέ σε ένα μεταλλικό σκεύος, κάψετε τον και θα εξαφανιστούν.


8) Πολλοί ειδικοί λένε ότι ο καφές είναι το μυστικό για εξαιρετικά λαμπερά μαλλιά. Ετοιμάστε ένα δοχείο με καφέ, αφήστε το να κρυώσει, και στη συνέχεια ξεπλύνετε τα βρεγμένα μαλλιά στο ντους.


9) Διορθώστε τις γρατσουνιές από τα έπιπλα τρίβοντας τα με το υγρό κατακάθι του καφέ πάνω στο σήμαδι. Θα δείτε άμεση βελτίωση.


10) Βαψτε τα Πασχαλινα αυγα με τον καφε, και θα εντυπωσιαστει με το φυσικο αποτελεσμα.


11) Ζωντανέψτε ένα διακοσμητικό βάζο βάζοντας κόκκους καφέ στο κάτω μέρος, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ως θήκη για πινέλα μακιγιάζ ή στυλό.


12) Το άζωτο στο κατακάθι του καφέ μπορεί να βοηθήσει τα φυτά που απαιτούν όξινα εδάφη, όπως τα τριαντάφυλλα και ορτανσίες.


13) Πριν από τον καθαρισμό του τζακιου, πασπαλίστε τις στάχτες με καφέ, για να αποτρέψετε τη σκόνη και την τέφρα που ρυπαίνει τον αέρα στο δωμάτιο.


14) Κρατήστε τα κατοικίδια ζώα έξω από τον κήπο ψεκαζοντας στην περιοχή με μειγμα απο διαφορους καφέδες και φλούδες πορτοκαλιού.



15)Ο καφες απορροφά τις οσμές ψεκάζοντας  στα πέλματα των βρώμικων παπούτσιων.



1 σχόλιο:

Facebook Twitter YouTube