ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η WINONA RYDER ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ «ΣΚΑΘΑΡΟΖΟΥΜΗ»;




H
 43χρονη Winona Ryder  ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Late Night With Seth Meyers» και δήλωσε αυτό που όλοι περιμέναμε να ακούσουμε:Ο ΣΚΑΘΑΡΟΖΟΥΜΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!
Η ηθοποιός είπε ότι μπορεί να το επιβεβαιωσει, μιας και το έχει παραδεχτεί μπροστά στις κάμερες και ο Τιμ Μπέρτον,ενω συνεχισε πως δεν γνωρίζει κατι παραπάνω!
Ελπίζουμε να μην αργησει πολυ... το έχει O 55χρονος σκηνοθέτης Tim Burton έχει αποδεχτεί την πρόταση από την Warner Bros για την συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας ''Beetlejuice''.To σενάριο θα φέρει την υπογραφή του Seth Grahame-Smit, ο οποίος εργάστηκε με τον Burton δύο φορές, το 2012 , για το «Dark Shadows» και το «Abraham Lincoln: Vampire Hunter».
Ο Michael Keaton έχει δηλώσει ότι θα επαναλάβει το ρόλο του ως εκκεντρικός «βιο-εξορκιστής» από τον υπόκοσμο με το όνομα «Beetlejuice», στην περιπτωση μονο που θα σκηνοθετησει την ταινια ο Burton.«Το αστέρι της ταινίας πρέπει να είναι ο Michael Keaton, όπως στην πρώτη ταινία του «Beetlejuice» , και θα πρέπει να είναι μια αληθινή συνέχεια της ιστορίας 26 χρόνια αργότερα», είπε στο Entertainment Weekly το 2011 ο  Seth Grahame - Smith,την ίδια γνώμη έχει και ο Burton «Ο Michael ήταν τόσο καλός σε αυτό τον ρολο», είπε στο MTV.
«Υπάρχει μόνο ένας Σκαθαροζούμης και αυτός είναι ο Michael. Υπάρχει ένα σενάριο, και θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του, ξανά. Νομίζω ότι τώρα υπάρχει μια καλύτερη ευκαιρία από ποτέ ... Μου λείπει αυτός ο χαρακτήρας», δήλωσε πριν σχεδόν δυο χρόνια ο Tim Burton. Στον «Σκαθαροζούμη» πρωταγωνίστησαν επίσης, η Τζίνα Ντέιβις , ο  Alec Baldwin , ο Jeffrey Jones και η Κάθριν Ο 'Χάρα. Oι εισπράξεις έφτασαν τα 73 εκατομμύρια δολάρια το 1988 στο box office και κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Μακιγιάζ. Μακάρι το καστ των ηθοποιών να είναι το ίδιο και σίγουρα θα την λατρέψουμε όπως την πρώτη ταινία!!!
Δες στο βίντεο που ακολουθεί την συνέντευξη της Winona «Late Night with Seth Meyers».




Ξεκίνα τις πρόβες χωρίς να φοβάσαι...:«Beetlejuice», «Beetlejuice», «Beetlejuice»


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube