H ANNA BIΣΣΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ''THE VOICE'';


Η Άννα μπορεί να γύρισε την πλάτη στους ρεπόρτερ, όταν σε κοινή συνέντευξη της με τον Αντώνη Ρέμο, ρωτήθηκε για το “The Voice”, η αλήθεια, όμως, είναι ότι το talent show του ΑΝΤ1 ακόμη και τώρα, ακόμη και μετά το «όχι» της ελληνίδας pop star στο τεράστιο τηλεοπτικό project, ποτέ δεν γύρισε την πλάτη σ’ εκείνη.
Oι συντελεστές του “The Voice” επιμένουν ακόμη και τώρα για μία συμμετοχή της Βίσση, ακόμη και ως guest, όταν πλέον θα έχουν προχωρήσει τα επεισόδια του show και θα δοθεί το σήμα για την είσοδο μεγάλων ονομάτων του τραγουδιού στο παιχνίδι.
Φυσικά, όπως λένε όσοι ξέρουν, το ενδιαφέρον ενός τέτοιου guest θα… αναθερμάνει τα επί δεκαετίας σενάρια που ήθελαν τη Δέσποινα Βανδή σε σιωπηρή, άτυπη, ωστόσο φλογερή κόντρα με την Άννα Βίσση και φυσικά εννοείται ότι θεωρείται εξόχως ενδιαφέρον το θέαμα μίας κοινής τηλεοπτικής παρουσίας των δύο γυναικών σε ένα τόσο φιλόδοξο τηλεοπτικό προϊόν.
Σύμφωνα με άριστα πληροφορημένες πηγές και πέρα από τα όσα αποκάλυψε χθες ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος βρίσκεται σε «αποστολή», προκειμένου να πείσει τη Βίσση να πατήσει στο “The Voice”, και στελέχη του καναλιού συνεχίζουν να πιέζουν διακριτικά την δημοφιλή τραγουδίστρια να πει το μεγάλο «ναι».
Άλλωστε, είναι η διαδικασία τέτοια που με το που ολοκληρωθούν τα blind auditions και αρχίσουν οι «μάχες» – τα “battles” – στο show θα αρχίσουν να μπαίνουν μεγάλες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η παρουσία τους εκεί δεν εξυπηρετεί απλώς το θέαμα, βοηθά τη ροή του παιχνιδιού, καθώς μέσα σε 4 επεισόδια ο κάθε coach, ο οποίος «ίδρωσε» για να πείσει 16 διαγωνιζόμενους να ενταχθούν στην ομάδα του, θα πρέπει με μία δραστική απόφαση να… «διώξει» τους μισούς.
Ακριβώς εδώ παίζει σημαντικό ρόλο ο διάσημος guest που θα πρέπει να «φωτίσει» τον coach αναφορικά με το ποιους πρέπει να κρατήσει και σε ποιους πρέπει να δείξει την έξοδο. Η πρακτική αυτή, ουσιαστικά, μετατοπίζει την ευθύνη της απόφασης από τον κριτή στη διασημότητα.
Όπως, μάλιστα, ανέφερε το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας, περιγράφοντας κάπως χοντρικά την όλη κατάσταση, στο “The Voice” θα δούμε «ονόματα πολύ μεγαλύτερα από αυτά που ήδη βρίσκονται σε ρόλο coach»…
Για κάποιους – στον ψυχαγωγικό τομέα του ΑΝΤ1 – η συμμετοχή της Άννας Βίσση θεωρείται «υπόθεση σε καλό δρόμο», η οποία θα ανακοινωθεί, όταν όλοι έχουν πειστεί για το αντίθετο…
Από την άλλη, όπως είπε και ο Πέτρος Κωστόπουλος, σχολιάζοντας τα περί «αιώνιας κόντρας» των δύο γυναικών, θα είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, ενώ ο ίδιος έδωσε και ένα «περίγραμμα» αυτής της κατάστασης που επικρατούσε πριν από χρόνια, με «τη Βανδή που τότε είχε μπει με τον τσαμπουκά και τον αέρα της καινούριας και τη Βίσση να αντιστέκεται για το ποιος είναι ο παλιότερος σ’ αυτό τον χώρο».joytv

1 σχόλιο:

  1. Κατ' αρχήν είναι εντελώς αστείο να γίνεται οιαδήποτε σύγκριση ανάμεσα στην Άννα και στην Βανδή . Η Άννα είναι μια μεγάλη ερμηνεύτρια και καλλιτεχνάρα από κάθε άποψη, ενώ η Βανδή είναι μια μετριότατη τραγουδίστρια και τίποτα άλλο . Ένα κατασκευασμένο προϊόν της δισκογραφικής εταιρείας και του Marketing . Από την αρχή η δισκογραφική της το έστησε και εκείνη το δέχτηκε και το υπηρέτησε, πάτησε πάνω στις πλάτες της Άννας για να πλασαριστεί και καλά ως αντίπαλος για να κάνει όνομα .
    Η Άννα πάντα πρώτη και πρωτοπόρα με μια ανεπανάληπτη καριέρα 40 χρόνων και συνεχίζει να γεμίζει τα μεγαλύτερα θέατρα της Αθήνας . Η Βανδή από την άλλη, την τελευταία 5ετία τουλάχιστον προσπαθεί να κρατήσει την θέση της, δεύτερο όνομα στον Αντύπα κ.λ.π. με χίλια ζόρια . Προσπαθεί να κάνει συναυλίες από κοινού με Κοκκίνου που και αυτές συνεχώς ακυρώνονται . Το μόνο που κάνει καλά είναι τα στημένα παπαράτσι, να φωτογραφίζεται τάχα τυχαία συνεχώς να κάνει ψώνια και να είναι κάθε εβδομάδα στα περιοδικά για να κρατηθεί στην επικαιρότητα . Τελευταία στράφηκε και στην παρουσίαση στην τηλεόραση όπου πάει κάθε καμένος και καμένη . 'Ετσι είναι όταν σε διώχνει το τραγούδι πας στην τηλεόραση που καταπίνει τα πάντα .Ας κάτσει εκεί καλά είναι .
    Η Άννα από την άλλη ελπίζω να μην την καταφέρουν και πάει ,δεν χρειάζεται να τους χαρίσει για άλλη μια φορά κύρος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Facebook Twitter YouTube