ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕIΣ



Ενα άρθρο του 1992 στο περιοδικό «Λοιπόν» περιέγραφε τις ερωτικές σχέσεις των διάσημων τις εποχής. Το κείμενο έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον όχι μόνο ιστορικό, αλλά και κουτσομπολίστικο. Ας δούμε ποιοι ήταν με ποιες εκείνη την εποχή.

Η Άλικη Βουγιουκλάκη εκείνη την περίοδο έβγαινε με τον Κώστα Σπυρόπουλο, ενώ ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με τη Μίνα Χειμωνά. Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία κατά τη διάρκεια της φοίτησης στην δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου κατά έναν περίεργο παιχνίδι της μοίρας είχε δεσμό με τον συμφοιτητή της Κώστα Σπυρόπουλο. Η Αλίκη έβγαινε με τον Κώστα, αφού μόλις λίγους μήνες πριν είχε χωρίσει με τον Βλάση Μπονάτσο, ο οποίος πριν είχε δεσμό με τη Λύδια Λένωση η οποία είχε χωρίσει από τον Ανδρέα Μπάρκουλη.


Ο Γιώργος Κιμούλης περιζήτητος εραστής της εποχής έβγαινε με την Νατάσσα Τσαγκαρουσιάνου , στη συνέχεια διατήρησε δεσμό με τη Μίνα Αδαμάκη, ενώ πριν παντρευτεί την Μαργαρίτα Ζορμπαλά είχε ένα θυελλώδη δεσμό με την Πέγκυ Σταθακοπούλου.
Δεύτερος μεγάλος εραστής της εποχής ήταν ο Κώστας Αρζόγλου. Αρχικά παντρεύτηκε με την Υβόννη Μαλτέζου και έπειτα με την Βέρα Κρούσκα. Μόλις χώρισαν εκείνος δημιούργησε δεσμό με τη Ρίκα Βαγιάννη μέχρι να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του, όπως έλεγε τότε, την Έλενα Ακρίτα. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου θεωρείτο μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της εποχής. 

Παντρεύτηκε τον Δάνη Κατρανίδη, χώρισαν και το 1981 έβγαινε με τον γνωστό από την «Λάμψη» ηθοποιό Τάκη Ανούση. Η Μίρκα το 1992 έβγαινε με τον Φρέντυ Γερμανό, ο οποίος είχε χωρίσει από την Μαρία Ιωανίδου. Πριν από τον Φρέντυ όμως η Μιρκα έβγαινε και με τον ηθοποιό Βασίλη Κούκουρα, ο οποίος το 1992 έβγαινε με την ηθοποιό-τραγουδίστρια Μαριάνθη Σοντάκη η οποία πρίν έβγαινε με το Φίλιππο Σοφιανό.

Ο Γιάννης Φέρτης παντρεύτηκε την Ξένια Καλογεροπουλου. Χώρισαν και αμέσως έκανε δεσμό με την Τάνια Τσανακλίδου. Και πολύ τον αγαπήσε η Τανία πολύ πριν κάνει δεσμό με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και αργότερα με τον Άλκη Κούρκουλο. Όσο για τον Βασίλη Παπακωνσταντινου ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την Ελένη Ράντου . Όσο για τον Φέρτη παντρεύτηκε την Μιμή Ντενίση, χώρισε και για ένα χρονικό διάστημα έβγαινε με τη Ρένια Λουϊζίδου!joytv.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube