Η Λάιζα Μινέλι & τα αδέλφια της στην ''Xώρα του Οζ''


Φαίνεται πως οι παραγωγοί της 86ης τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ χτύπησαν τα τακούνια των κόκκινων παπουτσιών τους κι έκαναν μία ευχή: να έχουν μία Old Hollywood αποκλειστικότητα, να μεταφέρουν στα εκατομμύρια τηλεοπτικού κοινού μία μαγική, σπάνια στιγμή. Ακόμα κι αν αυτή συμβαίνει στην πίσω αυλή του Dolby Theater. Ο Νιλ Μέρον, ανακοίνωσε στο twitter σε όσους ανυπομονούν για την μεγάλη βραδιά ότι τους περιμένει μία «you're not in Kansas anymore, Dorothy» έκπληξη.

Η Λάιζα Μινέλι και τα ετεροθαλή αδέλφια της Λόρνα και Τζόζεφ Λαφτ, και τα τρία παιδιά της Τζούντι Γκάρλαντ δηλαδή, θα εμφανιστούν επί σκηνής του Dolby Theater για να παρουσιάσουν (ή μήπως και ερμηνεύσουν;) το αφιέρωμα που θα στηθεί για την 75η επέτειο του «Μάγου του Οζ», της εμβληματικής για το αμερικανικό σινεμά ταινίας όπου πρωταγωνιστούσε η μητέρα τους.

Ο Μέρον υποννοεί στο tweet του ότι θα είναι η πρώτη φορά που τα τρία αδέλφια θα συνευρεθούν μετά από χρόνια που δεν είχαν καμία επαφή. Καμία όμως άλλη λεπτομέρεια δεν γνωρίζουμε. Ο Κρεγκ Ζέινταν, ο συμπαραγωγός του Μέρον στην μεγάλη βραδιά είχε ανακοινώσει το αφιέρωμα στον Οζ πριν από λίγο καιρό, αλλά παραμένει άγνωστο τι αυτό συμπεριλαμβάνει. Υποπτευόμαστε όμως ότι οι ανακοινώσεις που θέλουν την Μπετ Μίντλερ και την Pink να παίρνουν μέρος σε μουσικό νούμερο της οσκαρικής τελετής μπορεί να αφορούν ακριβώς αυτή τη στιγμή μέσα στη βραδιά.flix.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube