NEKΡΗ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ


Τρεις εβδομάδες διεκδικήσει ένα ακόμα χρυσό αλαγματίδιο στα Όσκαρια μια δυσάρεστη είδηση περίμενε τη λαμπερή πρωταγωνίστρια. Η 46χρονη Julia Roberts και οι οικογένειά της θρηνούν τον θάνατο της ετεροθαλούς αδελφής της 37χρονης Nancy Motes, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όπως όλα δείχνουν.
Η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε ότι η Nancy βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, πιθανότατα από υπερβολική δόση ναρκωτικών… Δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη αναφορά από την Αστυνομία. Η οικογένεια είναι σοκαρισμένη και συντετριμμένη».
Η Julia και η Nancy, που έχουν την ίδια μητέρα, Betty Lou, αλλά διαφορετικούς πατεράδες, είχαν καλές σχέσεις, και όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει τώρα με την  ηθοποιό η οποία είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις ενόψει των Όσκαρ και της υποψηφιότητας για την ταινία August: Osage County. Στη Julia, εξάλλου, δεν αρέσει καθόλου να μιλάει για την προσωπική της ζωή, και γνωρίζεις ότι αν συνεχίσει τις εμφανίσεις της δεν θα αποφύγει τις σχετικές ερωτήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube