TA ''ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ'' ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ;


Πολλά χρόνια ακούμε για την επιστροφή της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Φιλαράκια, μέσω μιας κινηματογραφικής ταινίας, αλλά πάντα οι φήμες πέφτουν… στο κενό, απογοητεύοντας εκατομμύρια θαυμαστές. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του Radaronline, η Jennifer Aniston θέλει να μεταφέρει τα Φιλαράκια σε ένα μεγάλο μιούζικαλ στο Broadway και τον ρόλο της Rachel Green να υποδυθεί το αστέρι της τηλεοπτικής σειράς “Glee”, Lea Michele.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αν πραγματοποιηθεί η σκέψη της Jennifer Aniston, θα της αποφέρει τεράστια χρηματικά έσοδα, μιας και η επιτυχία του μιούζικαλ θεωρείται δεδομένη. Η 45χρονη ηθοποιός φέρεται ήδη να έχει συζητήσει με την φίλη της, ηθοποιό και μουσικό Sheryl Crow, αναλύοντας όλες τις λεπτομέρειες αυτής της κίνησης. Οι ηθοποιοί θα είναι όλοι νέοι και θα υποδύονται όλη την αγαπημένη παρέα από τα Φιλαράκια, που αγαπήθηκε πολύ για μια δεκαετία (1994-2004).
Ο λόγος που επιθυμεί η Jennifer Aniston τα Φιλαράκια να γίνουν μιούζικαλ και όχι κινηματογραφική ταινία, είναι επειδή πιστεύει ότι μια ταινία δεν θα είχε νόημα να γίνει και θα πήγαινε ενάντια στην αυθεντική τηλεοπτική σειρά, ενώ η μιούζικαλ εκδοχή, θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό!JOYTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube