H ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΟΠΡΑ!


Η δημοσιογράφος του ABC News, Μπάρμπαρα Γουόλτερς σε ηλικία 83 ετών και με περισσότερα από 50 χρόνια στην τηλεοπτική βιομηχανία σκοπεύει να αποσυρθεί το καλοκαίρι του 2014, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο.
Το ABC, ωστόσο, δεν προτείνεται να αφήσει τη θρυλική τηλεπερσόνα, αφού πρόκειται να εμφανίζεται στην εκπομπή The View, ως επίτιμη καλεσμένη.
«Είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφασή μου και προσμένω μια εκπληκτική χρονιά, τόσο για το The View, όσο και για το ABC» δήλωσε συγκινημένη η 83χρονη Γουόλτερς. «Εγώ δημιούργησα το The View και είμαι ενθουσιασμένη και τιμημένη που θα συνεχίσει να υπάρχει και έπειτα από την αποχώρησή μου».
Η φήμες πως θα αποσυρόταν από την ενεργό δράση είχαν ξεσπάσει από τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο επιβεβαιώθηκαν πριν λίγες μέρες από το ABC, μέσω του επίσημου λογαριασμού του καναλιού στο twitter.
Ο πρόεδρος του ABC News, Μπεν Σέργουντ, δήλωσε σχετικά με την αποχώρηση της δημοσιογράφου: «Υπάρχει μόνο μία Μπάρμπαρα Γουόλτερς, και μας τιμάει το γεγονός ότι ήταν στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε την τελευταία της σεζόν στην τηλεόραση πιο αξιομνημόνευτη από ποτέ. Η Μπάρμπαρα θα έχει πάντα θέση στο ABC News».Στην αμερικανική τηλεόραση θα προβληθούν μέσα στους επόμενους μήνες αμέτρητα αφιερώματα στη ζωή και την καριέρα μιας γυναίκας που από το 1976 έκανε πολλά για την ανάδειξη των γυναικών στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία. 
Η καλή της φίλη Οπρα Γουινφρει, της έκανε έκπληξη στην τελευταία εκπομπή του ''The View'' θέλοντας να την τιμήσει για την προσφορά της αλλά και για το πρότυπο που αποτέλεσε για αυτήν. Στη διάρκεια της δημοσιογραφικής της καριέρας η Γουόλτερς πήρε συνεντεύξεις από εκατοντάδες σταρ και προσωπικότητες, καθώς και από όλους τους προέδρους των ΗΠΑ. Το 1976 έγινε η πρώτη γυναίκα παρουσιάστρια βραδινού δελτίου ειδήσεων στην αμερικανική TV, ενώ εδώ και πολλές δεκαετίες απολάμβανε η ίδια το στάτους μιας σούπερσταρ.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube