Η Κ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΟΥΔΑΡΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ


Η ερωμένη του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά επιστρέφει με νέα εκπομπή, της οποίας η ομάδα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη και τα δοκιμαστικά να συνεχίζονται και πιο κοντά στην υπογραφή συμφωνίας με τον σταθμό βρίσκεται ο ηθοποιός, Αντώνης Λουδάρος, ο Φαίδωνας Κεφαλέας ( συμμετείχε παλιά σε εκπομπή της Μενεγάκη) και οι Πέτρος Κουσουλός και Νίκος Γεωργιάδης.
Η ''παρουσιάστρια'' (με το ζόρι) επιστρέφοντας από τις διακοπές της ξεκίνησε τα δοκιμαστικά με τους υποψήφιους συνεργάτες (τι έχουν να τραβήξουν) της νέας της εκπομπής, γυρίσματα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και ανθρωποκεντρικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ!!!!
Το κορίτσι του 76χρονου Κοντομηνα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και εκτός των άλλων συνάντησε τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη-τους παρουσιαστές του “World Party”.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει αποφασιστεί και ο τίτλος της εκπομπής, για τον οποίο αποφεύχθηκε η χρήση του ονόματος της παρουσιάστριας – αν και είχε πέσει ως ιδέα στο τραπέζι των συζητήσεων – ενώ θα έχει αποφασιστεί ποιος από τους δημοσιογράφους που είχαν περάσει από δοκιμαστικά το προηγούμενο διάστημα, θα παραμείνει στην ομάδα για να στηρίξει το info κομμάτι της εκπομπής.
Η εκπομπή, σύμφωνα με το zappit.gr, έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου,ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο τίτλος της εκπομπής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube