ΤΟ ''ΑΡΓΑ'' ΕΠΙΣΤΕΦΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΑΘΕΡΙΔΗ


Το ''Αργά'' επιστρέφει μετά από 20 χρόνια, στις οθόνες μας από το Action 24. Η πρωτοποριακή –για τα δεδομένα της εποχής- εκπομπής θα κάνει comeback με τον  αυτή τη φορά σε διαφορετικό ρόλο.
Ο Νίκος Μαστοράκης θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και θα αναλάβει την σκηνοθεσίας και της παραγωγή της εκπομπής, παρουσιαστής θα είναι ο Θοδωρής Αθερίδης.
Ο  θρυλικός παρουσιαστής έγραψε στο facebook:

«Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΟΥ "ΑΡΓΑ" ΚΑΙ ΤΟ "ΑΡΓΑ" ΤΟΥ ΑΘΕΡΙΔΗ.
Με τον νεο (και ωραιο) παρουσιαστη του ολοκαινουργιου "Αργα," γυρισαμε σημερα καμμια εικοσαρια αστεια (ελπιζω) τρεϊλερς της εκπομπης που θα παιζονται απο την Πεμπτη. Ο Θοδωρης Αθεριδης εχει την αδιαπραγματευτη εμπιστοσυνη μου στο τιμονι του late night που δημιουργησα και, φυσικα, θα ειμαι μαζι του, πισω απο τις καμερες σε ολη τη διαρκεια της καθημερινης του δουλειας, για οκτω μηνες. Η δουλεια στο μικρο αλλα φιλοδοξο και φιλικο Action 24 γινεται με συμπαθητικους, αποτελεσματικους και γρηγορους συνεργατες κι αυτο ειναι αρκετο για να ανταμειψει. Σε ολους εκεινους που μας πλαισιωσαν σημερα και ιδιαιτερα στον Δημητρη Κατσαρο, τη Τζενη Αθανασοπουλου, τον Μανωλη Αγγελακη και την Κατερινα Δουκα, τα ευχαριστω, την αγαπη μου και του Θοδωρη και τις ευχες μας ετσι ομορφα, ακοπα και αστεια να παει ολη η σεζον.»


«Νομίζω ότι είναι πιο άξιος από εμένα», είχε δηλώσει αποκλειστικά στο Peoplegreece.com ο παραγωγός, χωρίς να θέλει να προσδιορίσει τότε ποιος κρύβεται πίσω από τη θέση-έκπληξη της εκπομπής.  «Το όνομά του θα κάνει πάταγο, γιατί είναι ένας άνδρας με πολύ καλό μορφωτικό επίπεδο, χιούμορ, αυτοσχεδιασμό και ιδιαίτερα λαμπρός γι’ αυτήν την θέση. Δεν επιθυμώ να προσδιορίσω την ηλικία του. Σκεφτείτε, ότι δε με χρειάζεται καν στο ακουστικό του. Αναπνέουμε τον ίδιο αέρα».
Και συμπλήρωσε: «Να έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση μου. Η αρχική συνάντηση για τη συνεργασία προοριζόταν να διαρκέσει μία ώρα, ωστόσο κατέληξε στις τρεις».
Το ολοκαίνουριο «Αργά» θα ακολουθήσει, όμως, το γνωστό concept; Ο Νίκος Μαστοράκης ξεκαθάρισε: «Θα παρουσιάζονται τρεις καλεσμένοι και μπορεί και περισσότεροι, όταν υπάρχει θεματολογία. Ακόμα, θα υπάρχουν τα γνωστά αγχολυτικά μπαλάκια. Το τελευταίο 20λεπτο της εκπομπής, μάλιστα, θα προβάλλονται αποσπάσματα από τις παλαιότερες εκπομπές».
 
Το επίσημο δελτίο τύπου του σταθμού, αναφέρει:
«Το μεγαλύτερο ίσως brand στα talk shows της τηλεόρασης του 20ου αιώνα, το “Αργά” με τον Νίκο Μαστοράκη, έρχεται στο Action24 και μάλιστα… αργά (μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα) και επτά φορές τη βδομάδα. Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, φρέσκο, ανατρεπτικό και ολοκαίνουργιο και τα Σαββατοκύριακα best of. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Μαστοράκης δεν θα είναι αυτή τη φορά μπροστά στην κάμερα της εκπομπής, όμως το όνομα του παρουσιαστή του νέου ΑΡΓΑ αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό και σίγουρα, όταν ανακοινωθεί, θα εκπλήξει».
Εμείς που το βλέπαμε και το λατρέψαμε, ανυπομονούμε να το ξαναδούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube