OI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ A.JOLIE-B.PITT


Ο γάμος της Angelina Jolie και του Brad Pitt που έγινε λίγες ημέρες πριν στον πύργο τους στη Γαλλία, με την παρουσία μόλις είκοσι φίλων τους και στενών συγγενών, ήταν φυσικά το Νο 1 θέμα στον πλανήτη.
Kυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες, αποκλειστικά από τα περιοδικά People και HELLO!, και όλοι πια μπορούν να δουν την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο ντυμένη νυφούλα –από το Atelier Versace, δημιουργία του Luigi Massi και των παιδιών της, μια και πάνω του είχε κεντημένα σχέδια από ζωγραφιές τους.
Η Jolie δήλωσε στο περιοδικό People: «Ο Luigi είναι σαν οικογένεια για μένα και δεν μπορούσα να φανταστώ κανέναν άλλο να φτιάχνει αυτό το νυφικό. Ο σχεδιαστής ξέρει κι ενδιαφέρεται για τα παιδιά και ήταν πολύ διασκεδαστική όλη η διαδικασία».
Aπό τη συνέντευξή της  στο περιοδικό People μάθαμε πως ο σύζυγός της πια, Brad Pitt, δεν πήρε καινούργιο κοστούμι αλλά φόρεσε ένα από αυτά που είχε ήδη και επειδή είχε ξεχάσει την γραβάτα του στο Λος Άντζελες, φόρεσε μια του γιου του.
Παράλληλα, οι Maddox και Pax, παρέδωσαν τη μαμά τους στον μπαμπά τους, η Zahara και η Vivienne σκόρπιζαν ροδοπέταλα και οι Shiloh και Knox κρατούσαν τις βέρες. Δεν σταμάτησαν εκεί όμως τα καθήκοντά τους, μια και βοήθησαν τους γονείς τους με τους γαμήλιους όρκους τους, ενώ λίγο πριν είχαν στολίσει και την γαμήλια τούρτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube