ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CHANNING TATUM;

http://happycity-blog.blogspot.gr/2014/11/channing-tatum.html

Ο Αμερικανός ηθοποιός & παραγωγός ταινιών Τσάνινγκ Μάθιου Τέιτουμ γεννήθηκεστις 26 Απριλίου 1980, στην Κάλμαν της Αλαμπάμα,το ζώδιο του είναι Ταύρος, η καταγωγή του είναι  ιρλανδική, γαλλική, γερμανική και αμερικανική ιθαγένικη. Η μητέρα του Κέι Φάουστ, είναι εργαζόμενη σε αεροπορική εταιρεία και ο πατέρας του, Γκλεν Τέιτουμ, δούλευε σε κατασκευαστική εταιρεία. Έχει μια αδερφή, την Πέιτζ. Η οικογένεια του Τέιτουμ μετακόμισε στο Μισισίπι όταν ο ίδιος ήταν έξι ετών.

Εγινε γνωστός από τους ρόλους του στις ταινίες Step Up Στα Βήματα του Πάθους (Step Up) το 2006, G.I. Joe: Η Γέννηση της Cobra (G.I. Joe: The Rise of Cobra) το 2009, Αγαπημένε μου Τζον (Dear John) το 2010, Έρωτας από την Αρχή (The Vow), 21 Jump Street και Magic Mike το 2012 και G.I. Joe: Retaliation το 2013.

Εχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως οι: Coach Carter (2005), Διαφορά Στήθους (She's the Man) το 2006, Εγχειρίδιο Αναγνώρισης Αγίων (A Guide to Recognizing Your Saints) το 2006, Με Μια Γροθιά (Fighting) το 2009 και Το Δίλημμα (The Dilemma) το 2010. Ενώ είναι κυρίως γνωστός για τις δραματικές του ερμηνείες στις ταινίες Αγαπημέλενανε μου Τζον και Έρωτας από την Αρχή, από τότε έχει αναλάβει περισσότερο κωμικούς ρόλους. Νωρίτερα στην καριέρα του εργάστηκε ως χορευτής, μοντέλο και στρίπερ.


Το Νοέμβριο του 2012, ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή από το περιοδικό People για το έτος 2012.

 Ο Tatum παραδέχτηκε στο Hollywood Reporter ότι την περίοδο που ήταν στρίπερ στα 19 και πριν γίνει διάσημος πειραματιζόταν και με τα ναρκωτικά. «Δεν μπορώ να πω ότι χανόμουν στον κόσμο των ναρκωτικών και των ουσιών γιατί δεν τα έπαιρνα συστηματικά, απλά πειραματιζόμουν».


Έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι δεν έκανε ποτέ χρήση σκληρών ναρκωτικών όπως κρακ ή ηρωίνη. «Δεν πήρα ποτέ κρακ ή ηρωίνη, μόνο κανά δυό φορές κοκαΐνη. Και δεν θα το ξαναέκανα ποτέ».

Ο 34χρονος σταρ σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά του ήταν το ποτό. «Δεν είδα ποτέ το ποτό σαν πρόβλημα. Τώρα όμως σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι. Δεν μπορώ να πω πια πάμε έξω να τα πιούμε και να περάσουμε καλά».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του κατά «φαντασία αλκοολικό». «Είναι πιθανό να πίνω πολύ κάποιες φορές. Ισως να είμαι λίγο... αλκοολικός».

Ο ηθοποιός ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί αναφέρθηκε και στην παιδική του ηλικία και την δυσλεξία που αντιμετώπισε: «Ποτέ δεν θεωρούσα τον εαυτό μου ιδιαίτερα έξυπνο αλλά όταν βλέπεις στην τάξη σου παιδιά με αυτισμό και σύνδρομο Ντάουν λες ότι απλά έτυχε να είμαι και εγώ διαφορετικός».


Από μικρός είχε έφεση στα αθλήματα και έπαιζε ποδόσφαιρο, soccer, baseball, έκανε στίβο και μάθαινε πολεμικές τέχνες στην ηλικία των 6 ετών. Έχει μεγάλο ταλέντο στις αρχαίες τέχνες Wah-lum, Capoeira, Kung Fu και Gor-Chor Kung Fu και μάλιστα έχει πάρει όλες τις ζώνες στα 2 τελευταία. Του αρέσει να τρέχει για να διατηρείται σε φόρμα. Μετακόμισε από την Alabama στο Mississippi σε ηλικία 6 ετών. Όταν πήγαινε στην ενάτη τάξη του έγινε πρόταση να την ολοκληρώσει είτε σε ένα στρατιωτικό είτε σε ένα ιδιωτικό σχολείο. Ο Channing διάλεξε το στρατιωτικό και εκεί έγινε μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας. Μάλιστα ήταν υποψήφιος για υποτροφία για να παίζει ποδόσφαιρο μετά την αποφοίτηση. Έτσι πήρε την πλήρη αθλητική υποτροφία για το ποδόσφαιρο στο Glenville State College της Δυτικής Virginia αλλά μετά από λίγο έφυγε από το κολέγιο. Τον ανακάλυψε το πρακτορείο μοντέλων Page 305. Το πρώτο του fashion show ήταν στο club Level στο South Beach του Miami το Νοέμβριο του 2000 για το περιοδικό Men’s Health. Ο φίλος του Vincent De Paul του ζήτησε να κάνει το show μαζί του ενώ μετά το show ξεκίνησε να κλείνει δουλειές για το περιοδικό Ocean Drive και έτσι ξεκίνησε η καριέρα του στο modeling. 

Το 2000 πρωταγωνίστησε σε διαφημίσεις για τις εταιρείες Mountain Dew και Pepsi. Υπήρξε επίσης, το μοντέλο των εταιρειών Abercrombie & Fitch, Dolce & Gabbanaκαι Aeropostale. Πριν ασχοληθεί με το modeling και γίνει ηθοποιός ο Channing δούλευε σε οικοδομές, σε καταστήματα ρούχων, ως μεσίτης, πωλητής και ως υπάλληλος σε χώρους φύλαξης και φιλοξενίας γατών και σκύλων. Τότε άρχισε να του κινεί το ενδιαφέρον το να χορεύει σε club. Έτσι σε ηλικία 18 χρονών έβγαζε το χαρτζιλίκι του ως εξωτικός χορευτής και λέει ότι η σύζυγός του ενθουσιάστηκε όταν της το αποκάλυψε και επέμενε να της δείξει αμέσως τα προσόντα του. Μάλιστα ένα sexy video του 18χρονου τότε ηθοποιού να κάνει στριπτίζ σε ένα club στη Florida ανέβηκε στο διαδίκτυο. Εμφανίστηκε στο videoclip του Ricky Martin για το τραγούδι «She Bangs», για το οποίο πήρε $400 για 7 μέρες γυρισμάτων.

 Εμφανίστηκε στο videoclip «Give It Up To Me» των Sean Paul και Keyshia Cole. Λέει ότι εγκατέλειψε το modeling για να ασχοληθεί με την υποκριτική γιατί δεν έβρισκε καμία πρόκληση και ενδιαφέρον στο modeling πια. Υπέγραψε με την Innovative Artists, ένα πρακτορείο ταλέντων για να βελτιώσει την καριέρα του στην υποκριτική. Οι φίλοι του τον φωνάζουν Chan. Η αγαπημένη του ταινία κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων ήταν η «Goonies». Ο Channing μαζί με τον παραγωγό και σκηνοθέτη Reid Carolin, ο οποίος είναι πρόεδρος, έχουν δική τους εταιρεία παραγωγής, την IronHorse Entertainment. Μάλιστα το 2010, οι δυο τους κατάφεραν να κλείσουν μια συμφωνία συνεργασίας για 2 χρόνια με το δημοφιλές studio Relativity Media. Ο ηθοποιός θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές του Hollywood και παραδέχεται ότι μερικές θαυμάστριές του δείχνουν τον θαυμασμό τους με αρκετά περίεργο τρόπο. 

«Λαμβάνω αρκετά e-mails και γράμματα από θαυμαστές μου και τα περισσότερα από αυτά είναι φυσιολογικά. Αλλά έχω λάβει ωστόσο και κάτι εσώρουχα με το πρόσωπό μου επάνω και αυτό ομολογώ μου φάνηκε περίεργο». Ο ηθοποιός λέει ότι δεν απαντά προσωπικά στα γράμματα γιατί ο γραφικός του χαρακτήρας είναι χάλια. Ο 32χρονος ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε το χαρακτήρα John Tyree στην ταινία “Dear John”, ο οποίος κρατά επαφή με την κοπέλα του που είναι μακριά μέσα από γράμματα είπε στην BANGShowbiz: «Στην ταινία δε με άφησαν να χρησιμοποιήσω το γραφικό μου χαρακτήρα για τα γράμματα γιατί μοιάζει σαν να γράφει ένα παιδάκι 3 χρονών. Επίσης, γράφω λάθος και την ορθογραφία οπότε καταλήξαμε ότι το να γράφω γράμματα δεν είναι το δυνατό μου σημείο». Σε μια συνέντευξή του στην εκπομπή «Tonight Show» του Jay Leno ο Channing αποκάλυψε ότι είναι δυσλεξικός. Σήμερα μένει στο Miami. Τέλος, έχει ένα σκύλο με το όνομα Meeka.

Το 2006 γνώρισε την ηθοποιό Jenna Dewan στα γυρίσματα της ταινίας «Step Up» στην οποία οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν. Ξεκίνησαν να βγαίνουν μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας και αρραβωνιάστηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2008 στο Maui της Hawaii. Μάλιστα εκεί ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά την διάρκεια των διακοπών τους. Στις 11 Ιουλίου του 2009 το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μικρή τελετή στα Church Estates Vineyards στο Malibu. Ο Channing παραδέχεται ότι η γυναίκα του έχει εμμονή με τη ρομαντική ταινία «THE NOTEBOOK», στην οποία οι πρωταγωνιστές γερνάνε και είναι ακόμα ερωτευμένοι και αγκαλιασμένοι και τον βάζει πάντα να της υποσχεθεί ότι θα είναι έτσι κι αυτοί μέχρι να πεθάνουν. Ο ηθοποιός λέει αστειευόμενος σε συνέντευξή του ότι είναι καλός σύζυγος γιατί πάντα κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας, ενώ χτύπησαν το ίδιο τατουάζ που λέει «Side-by-side» όταν ήταν στο ταξίδι του μέλιτος στο Bali το 2009.

Το US Weekly βρήκε ένα βίντεο με το 18άχρονο τότε Channing να χορεύει στην πίστα και να βγάζει με χάρη όλα του τα ρούχα. Ο ηθοποιός έχει μιλήσει δημόσια για την παλιά του δουλειά αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει κάποιο υλικό από εκείνη την εποχή.







Oι ταινίες του:
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
2005     Coach Carter  
2005     Havoc   
2005     Supercross   
2005     War of the Worlds   
2006     She's the Man   
2006     Step Up   
2006     A Guide to Recognizing Your Saints  
2007     The Trap  
2007     Battle in Seattle 
2008     Step Up 2: The Streets 
2008     Stop-Loss  
2009     Fighting    
2009     Public Enemies  
2009     G.I. Joe: The Rise of Cobra 
2010     Dear John     John Tyree    
2010     Earth Made of Glass
2011     The Dilemma     Zip    
2011     The Son of No One  
2011     The Eagle   
2011     10 Years   
2012     Haywire   
2012     The Vow    
2012     21 Jump Street   
2012     Magic Mike   
2013     Side Effects   
2013     G.I. Joe: Retaliation    
2013     This Is the End   
2013     White House Down  
2013     Don Jon   
2014     The Lego Movie    
2014     Foxcatcher   
2014     22 Jump Street  
2014     The Book of Life    
2015     Jupiter Ascending    
2015     Magic Mike XXL    
2016     Hail, Caesar!   
2016     X-Men: Apocalypse   











































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube