http://happycity-blog.blogspot.gr/2014/12/5.html

                             -STILL ALICE-

Ο Ricahrd Glatzer διασκεύασε το βιβλίο της Lisa Genova και η Julianne Moore υποδύεται έναν από τους καλύτερους ρόλος της καριέρας της.
H πρωταγωνίστρια είναι η Dr. Alice Howland, μία διάσημη  γλωσσολόγος, καλή σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών. Η  ζωή όμως θα ταραχθεί όταν μάθει πως πάσχει από μία κληρονομική μορφή Αλτσχάιμερ.
Σύζυγος της Alice, ο Alec Baldwin. Και μπορεί να τον έχετε στο μυαλό σας σαν έναν ηθοποιό της κωμωδίας, βλέπε 30 Rock, αλλά εδώ η ερμηνεία του είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Καταφέρνει να ενσαρκώσει έναν σύζυγο που περνάει από όλα τα στάδια της αντιμετώπισης μίας τέτοιας κατάστασης. Από την υποστήριξη, στον φόβο, αλλά και στο αντίκτυπο της ασθένειας στη δική του ζωή και καριέρα. - See more at: http://cinefreaks.gr/movie/still-alice/#sthash.oLgPPvuW.dpuf

Ο Alec Baldwin είναι ο σύζυγος της Alice και η ερμηνεία του είναι πραγματικά εκπληκτική, γιατί καταφέρνει με έναν φυσικό τρόπο να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του Dr. John Howland.

Η μικρότερη κόρη της οικογένειας είναι η Kristen Stewart, η οποία με τα χρόνια μας πείθει όλο και περισσότερο για το ταλέντο της!


Όλοι μιλούν για την σίγουρη βράβευση της J.Μoore στα Όσκαρ του 2015 και ελπίζω να συμβεί γιατί της αξίζει.

★★★★★



-GONE GIRL-
 

 Το ''Κορίτσι που εξαφανίστηκε'' είναι η κινηματογραφική μεταφορά του αστυνομικού μπεστ σέλερ της Τζίλιαν Φλιν.Μια γυναίκα εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ο σύζυγος της μετατρέπεται από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε βασικό ύποπτο και όλο αυτό που ακολουθεί δεν σε αφήνει να βαρεθείς σε ούτε για ένα από τα  145' της ταινίας!
Ο Μπεν Αφλεκ είναι πολύ καλός, όμως η Ρόζαμουντ Πάικ ''κλέβει'' την παράσταση...
Κατά την γνώμη μου ένα από τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ έχεις δει.

★★★★☆


-SERENA-

Στην παγκόσμια οικονομική ύφεση του 1929, οι νεόνυμφοι Τζορτζ (Μπράντλεϊ Κούπερ) και Σερίνα Πέμπερτον (Τζένιφερ Λόρενς) ταξιδεύουν από τη Βοστώνη στα βουνά της Βόρειας Καρολίνας, όπου χτίζουν μια αυτοκρατορία ξυλείας. Η Σερίνα είναι δυναμική, φιλόδοξη και ερωτευμενη με τον αντρα της μέχρι που ανακαλύπτει ότι εκείνος έχει ένα εξώγαμο διάδοχο. Εκείνη θα μάθει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά,οπότε το μέλλον της αυτοκρατορίας τους απειλείται. Σχεδιάζει λοιπόν το φόνο του κρυφού γιου του Τζορτζ, ενώ παράλληλα προσπαθεί να προστατεύσει την ακίνητη περιουσία τους προτού την κατασχέσει η κυβέρνηση.

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα SERENA του Ρον Ρας, σε σκηνοθεσία της Σούζαν Μπίερ (Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας και Χρυσή Σφαίρα για το IN A BETTER WORLD). Η τρίτη σε σειρά συνεργασία μεταξύ της βραβευμένης με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς και του υποψήφιου για Όσκαρ Μπράντλεϊ Κούπερ.

                                                                                                                     ★★★☆☆

                                                                   

                                                          -BOYHOOD-
Ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επί 12 χρόνια και για δύο εβδομάδες τον χρόνο συγκέντρωνε ένα συνεργείο ηθοποιών και συντελεστών για τα γυρίσματα της ταινίας του. Το θέμα της ταινίας του είναι η ζωή του Μέισον (υποδύεται ο ηθοποιός Έλαρ Κολτρέιν), από την ηλικία των έξι ετών μέχρι την ηλικία των δεκαοκτώ.
Είναι ίσως μια από τις καλύτερες ταινίες θα που θα έχεις δει μέχρι τώρα και οι ερμηνείες του Ήθαν Χοκ και της Πατρίσια Αρκέτ είναι εξαιρετικές!Θα την λατρέψεις...
Πατρίσια Αρκέτ Πηγή: www.lifo.gr


                                                                              ★★★★★



                     -GUARDIANS OF THE GALAXY-
26 χρόνια μετά την απαγωγή του Peter Quill από εξωγήινους αυτοαποκαλείται Star Lord και είναι ένας κλέφτης του διαστήματος. Κλέβοντας μία μυστηριώδη σφαίρα τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μια διαφορετική τροπή.Την ίδια σφαίρα θέλει να αποκτήσει όμως και ο πανίσχυρος κακός Ρόναν.Ο Peter θα γνωρίσει ένα οπλισμένου ρακούν,τον Ρόκετ, ένα ανθρωποειδές δέντρο, τον Γκρουτ, την γοητευτική και πανέξυπνη Γκαμόρα και τον σκληρό Ντραξ.Θα τα καταφέρουν να σώσουν το διάστημα από τους εχθρούς που τους κυνηγούν;
Το σενάριο συνδυάζει την περιπέτεια με το χιούμορ και την ποπ μουσική από την δεκαετία του '80 και του '90.Πρωταγωνιστές είναι ο Κρις Πρατ και η Ζόι Σαλντάνα ενω συμμετέχουν σταρς όπως ο Μπενίσιο ντελ Τόρο, η Γκλεν Κλόουζ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ.
Αν δεν είσαι φανατικός του είδους δεν θα σε κουράσει καθόλου και σίγουρα θα λατρέψεις τα χαριτωμένα αστεία των πρωταγωνιστών όπως τις μουσικές ''πινελιές''!Πάω στοίχημα ότι θα δεις και την συνέχεια της ταινίας, στις 28 Ιουλίου του 2017.

                                                                               ★★★★☆

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube