ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΑΣ;

http://happycity-blog.blogspot.gr/2015/03/blog-post_8.html

α δαχτυλίδια κάθε άντρας μπορεί να τα φοράει σε όποιο δάχτυλο και χέρι θέλει, καλό θα ήταν όμως να γνωρίζει τι συμβολίζουν ανάλογα με το δάχτυλο που θα φορέθουν!

Tο δαχτυλίδι στο μικρό δάχτυλο:
Κάνοντας την επιλογή να το φορέσεις στο μικρό δάχτυλο, το κάνεις για στυλ αλλά και γιατί έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και θέλεις να προσελκύσει την προσοχή των άλλων!Δεν θα πρέπει να είναι ογκώδες, να έχει πάνω σύμβολα (π.χ θρησκευτικά) & να είναι φανταχτερό.Θα πρέπει να είναι λεπτό και με διακριτικές λεπτομέρειες.


Το δαχτυλίδι στον παράμεσο:
Συμβολίζει τον γάμο στο αριστερό, ενώ στο δεξί τον αρραβώνα.
Το σχέδιο του θα πρέπει να είναι απλό (χωρίς πέτρες και διάφορα μοτίβα) και φυσικά το υλικό του θα είναι από χρυσό, ασήμι & λευκόχρυσο.


Το δαχτυλίδι στο μεσαίο δάχτυλο:
Συμβολίζει το στόχο μας στη ζωή, τα χαρακτηριστικά μας,την μυστικότητα, τα πράγματα που είναι πιο σημαντικά για εμάς και τον υλισμό.Θα πρέπει να είναι πολύ απλό, λεπτό και διακριτικό.

Το δαχτυλίδι στον δείκτη:
Tα δαχτυλίδια που φοριούνται στον δείκτη θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα και να συμβολίζουν κάτι σημαντικό. Συμβολίζει την δύναμη και την φιλοδοξία.
Δεν υπάρχει περιορισμός στα σύμβολα,μπορεί να είναι το σύμβολο της ομάδας ή λέσχης που είσαι μέλος.Ακόμα και αν έχεις ένα κοινό σύμβολο με τους φίλους σου θα είναι εξαιρετική ιδέα να φοράτε όλοι σας το ίδιο δαχτυλίδι (με το ίδιο σύμβολο εννοείται)! 


Το δαχτυλίδι στον αντίχειρα:
Συμβολίζει πλούτο,θέληση, φιλία & δύναμη. To σχέδιο του θα πρέπει να είναι απλό ανεξάρτητα από το πάχος και είναι ιδανική ιδέα αν φοράς και αλλά δαχτυλίδια στο ίδιο χέρι!







Συμβουλή: Μην το παρακάνεις γιατί δεν είσαι ο Τζόνι Ντεπ στους Πειρατές της Καραϊβικής!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube