H ΣΕΙΡΑ ''FULL HOUSE'' ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!

http://happycity-blog.blogspot.gr/2015/04/h-full-house.html

 
 
σειρά «Full House» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς    δέκτες είκοσι χρόνια μετά το τέλος της!«Το "Full House" είναι ο καρπός μιας αγάπης.Προσπαθούμε πολλά χρόνια να το κάνουμε σωστά και νομίζω ότι τελικά το πετύχαμε.» δήλωσε ο Τζον Στάμος για την διάσημη τηλεοπτική επιτυχία που διήρκεσε από το 1987 έως και το 1995.Το «Full House» γίνεται πλέον «Fuller House» και ο Στάμος θα αναλάβει την παραγωγή η οποία θα αποτελείται από 13 επεισόδια, ενώ ο ίδιος και το υπόλοιπο αρχικό καστ θα κάνουν έκτακτες εμφανίσεις σε κάποια από τα επεισόδια.
Η αντιπρόεδρος του Netflix δήλωσε: «Ως μεγάλοι θαυμαστές του αυθεντικού "Full House", είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να συστήσουμε το "Fuller House" στους φανατικούς σε όλον τον κόσμο, που μεγάλωσαν με τη σειρά αλλά και σε μια νέα γενιά θεατών.»
Οι παραγωγοί Ρόμπερτ Λ. Μπογιέτ, Τόμας Λ. Μίλερ &Τζεφ Φράνκλιν δήλωσαν σε κοινή ανακοίνωσή τους: «Η συνεχής στήριξη των θαυμαστών της σειράς τα τελευταία 28 χρόνια υπήρξε απίστευτη. Είναι τιμή μας να ξανασυναντήσουμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες και να εξερευνήσουμε τις ζωές τους σήμερα. Η αγάπη που έχετε δει στο σόου ήταν αληθινή. Το καστ παρέμεινε μια αγαπημένη οικογένεια και εκτός οθόνης όλα αυτά τα χρόνια.» 
Αν και δεν είναι σίγουρο θα επιστρέψουν στην σειρά και οι αδελφές  Μary–Kate & Αshley Olsen, οι οποίες υποδύονταν τον ίδιο ρόλο εναλλάξ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube