MADONNA: H ΣΕΞΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ COSMOPOLITAN

http://happycity-blog.blogspot.gr/2015/04/madonna-h-cosmopolitan.html

Tο 1990, στην 25η επέτειο του περιοδικού Cosmopolitan, η Madonna είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του επετειακού τεύχους.
Το 2015, η 56χρονη σούπερ σταρ πόζαρε για τα τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα του επετειακού τεύχους των 50 χρόνων του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.
Η Μαντόνα τα τελευταία δυο χρόνια ξαναθυμήθηκε την σέξυ της εικόνα, αυτήν που είχε δημιουργήσει σχεδόν είκοσι χρόνια πριν την περίοδο των δίσκων ''Erotica''(1992) & του''Bedtime Stories'' (1994) και φυσικά του βιβλίου ''Sex''.
Η Madge μίλησε για την κοινωνία & τις σεξιστικές τάσεις της εποχής αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεται την δημοσιότητα.
«Ζούμε ακόμα σε μια σεξιστική κοινωνία, που θέλει να βάζει περιορισμούς στους ανθρώπους. Μην γελιέστε, δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα ειδικά για τις γυναίκες!».
«Η δημοσιότητα έρχεται και φεύγει. Γι΄αυτό και πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, για τι παλεύεις και για ποιο λόγο είσαι εδώ».
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της αλλά και για την συνεχή μάχη που δίνει με τον εαυτό της προκειμένου να γίνεται συνεχώς καλύτερη
«Από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου, υπήρξαν άνθρωποι που με έκαναν να περνάω δύσκολα. Πολύς κόσμος δεν πιστεύει πως εκτός από σεξουαλική και αισθησιακή μπορείς να είσαι παράλληλα και έξυπνη. Για μένα αυτή η μάχη δεν τελείωσε ποτέ! Κάποιοι κρύβονται πίσω από τον υπολογιστή ή το τηλέφωνο τους και λένε ο,τι θέλουν. Αν μπορούν, ας έρθουν να μου το πουν στα μούτρα! Αμφιβάλλω αν θα το κάνουν ποτέ!».


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube