H GERI HALLIWELL ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ FORMULA 1

http://happycity-blog.blogspot.gr/2015/05/h-geri-halliwell-formula1.html

ο πρώην Spice Girl, Geri Halliwell (η οποία βρίσκεται στα καλύτερα της εμφανισιακά) παντρεύτηκε την Παρασκευή τον αγαπημένο της Christian Horner, ο οποίος είναι ένα από τα μεγάλα αφεντικά της Formula 1!
Η τελετή έγινε στο ναό St. Mary στο Μπέντφορντσαϊρ. Το ζευγάρι είναι μαζί ένα χρόνο και κάτι και αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Νοέμβριο.
Την 42χρονη Ginger Spice συνόδευσε η 9χρονη κόρη της Bluebell (ο πατέρας της μικρής είναι ο σεναριογράφος Sacha Gervasi). Οι γονείς του 41χρονου C.Horner δεν πήγαν στον γάμο γιατί δεν εγκρίνουν τη νύφη, αφού τη θεωρούν υπεύθυνη για τον χωρισμό του με την επί 14 χρόνια σύζυγό του, Beverley Allen με την οποία έχει αποκτήσει και μια κόρη.


Από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος μόνο η Emma Bunton έδωσε το παρών, η οποία είναι η μια νονά της κόρης της Geri, ενώ η δεύτερη νονά, Victoria Beckham, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην τελετή γιατί βρίσκεται στην Σιγκαπούρη για την εβδομάδα μόδας, ώστε να παρουσιάσει την νέα την συλλογή ρούχων και της ευχήθηκε μέσω Instagram όπως έκανε η Mel B & η Mel C !






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube